Copa Catalunya: per a això estan els porters!

Quatre porters es van lluir en aquesta 1a eliminatòria de la Copa Catalunya. Marcos (Llagostera), Jaime (Santfeliuenc), Aliaga (L’Hospitalet) i Segovia (Sant Andreu) van ser claus perquè els seus equips passessin al següent encreuament 

Segovia (Sant Andreu) i Aliaga (L'Hospi)
Segovia (Sant Andreu) i Aliaga (L’Hospi)/FOTOS: CLUBS

És evident que els porters estan per a parar; no és tan fàcil evitar que entrin en la seva porteria ni tampoc ser els qui decideixin una classificació per a la 2a Fase de la Copa Catalunya Absoluta 2019. Marcos (Llagostera), Jaime (Santfeliuenc), Aliaga (L’Hospitalet) i Segovia (Sant Andreu) van brillar amb llum pròpia aquest primer cap de setmana d’Agost amb dos penals detinguts en la fase clau i fins i tot anotant el definitiu per part del hospitalenc quadribarrat. Cap sorprèn perquè tenen una història important a la seva esquena.

El gran Marcos

Llagostera, Marcos Pérez
Marcos Pérez ‘vola’/FOTO: UE Llagostera

Sobren presentacions per a Marcos Pérez. Segona temporada amb Oriol Alsina i torna a estar marcant la línia clau del Llagostera. Enfront de l’Europa va ser decisiu en el Nou Sardenya i col·locar el 2-4 en el marcador. Als seus 34 anys i amb 40 partits jugats el curs passat (tots), el barceloní torna aquest 2019-2020 a una categoria (2a B) que coneix a la perfecció (Cornellà, Badalona…)

La fermesa quadribarrada

José Manuel Segòvia (28) no només va aturar dues sinó que va anotar el definitiu (el divuitè de la nit) en el Narcís Sala enfront del Peralada. Fix per al seu tècnic Mikel Azparren (36 titularitats), aquest passat diumenge va tornar a mostrar el seu gen guanyador, va detenir el novè i el dissetè i va marcar el 18è i últim per a superar a David Aroca.

Experiència riberenca

No va marcar però va facilitar una passada important Adrià Aliaga (24) a L’Hospitalet enfront del Barcelona B. Li va desviar el cinquè i el setè del xoc als blaugrana i el meta de Molins de Rei va col·locar als riberencs en el següent estat enfront del Castelldefels. Tercera temporada per al porter de Risueño que ve de jugar 39 dels 42 partits jugats en 3a el passat exercici.

Jaime González, Santfeliuenc
El jove Jaume González arriba a Les Grases/FOTO: Instagram Jaime

La joventut de Jaime

I, atenció al quart, perqué Jaime González Peguero acaba d’aterrar en el Santfeliuenc i millor no el pot fer aquesta pretemporada amb Andrés González. Aquest passat diumenge va parar el quart de la sèrie en Les Fontetes i el dissetè, i últim, per a portar als blanc-i-blaus a la 2a fase sis anys després enfront del Sant Cristóbal. Gran treball del més jove dels quatre porters esmentats (21) que compleix els seus primers passos en l’equip de Les Grases on ha arribat després de Gornal, Montcada i Viladecans (25/34 partits jugats sota la direcció de Raúl Paje)