Cop d’efecte del Badalona a un Barça tocat i enfonsat

Tercera victòria fora de casa del Badalona i quarta derrota consecutiva d’un desconegudíssim FC Barcelona a la Ciutat Esportiva. Espanyol, Damm, Mallorca i Manacor segueixen forts

Segons a la Divisió de Honor Juvenil// FOTO: CF DAMM

Apassionant es presentava la 20a jornada en la Divisió d’Honor de juvenils i tots els seus protagonistes van respondre amb escreix a aquesta expectació. Una vegada més, l‘Espanyol segueix ferm en el liderat, amb només vuit gols en contra els de Gallego, mentre que la Damm sumava la seva quarta igualada lluny d’Horta. Mallorca i Manacor segueixen decidits en aquesta brillant pugna entre insulars i catalans.

Diversos noms propis a escena encara que la quarta derrota consecutiva dels blaugrana (cinquè partit sense guanyar) ha de portar a una profunda reflexió de tècnics i directius d’un equip que sempre ha marcat el terreny en la categoria i que sembla decidit a signar un dels seus anys més pèssims. El proper vuit de febrer viatja a Mallorca on els de l’Antonio Asensio no han caigut encara. Aquesta pot ser, si no l’ha rebut ja, la sentència definitiva.

Va marcar Víctor Campuzano pels pericos i ja porta 13 (cinc de penal), va anotar Aitor Cantalapiedra (ja té 8) igual que també van aconseguir gol Edu i Poncel per la Damm i Ruibal per donar els tres punts al Cornellà. A falta de deu jornades per al final de la Lliga (moltíssims punts en joc), l‘Espanyol segueix sòlid en el primer lloc de la classificació i mantindrà una dura disputa per la plaça de Copa del Rei Damm, Mallorca i Menorca amb avantatge de 4 i 6 punts, respectivament, pels cervecers.

Per baix, partit igualadíssim en el Municipal d’Arrahona. El Mercantil va cedir la victòria a un Lleida Esportiu que respira una mica més i deixa la 14a plaça a sis punts. Els de la Terra Ferma comparteixen posició amb aquest gran Badalona que va saber arribar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i superar, en bona part gràcies a l’estratègia, als de Jordi Vinyals.

D’altra banda, mentre el  Jàbac no podia amb el Cornellà, l’Osca es prenia un respir enfront de l’At. Balears, pel que ara els tres últims es desmarquen una mica d’un quart lloc per la cua amb diversos pretendents,