Comptes i contes de Clifton Onolfo

El propietari americà del CF Reus Deportiu va reaparèixer per sorpresa aquest divendres al Baix Camp per a donar la cara, comptar els seus números i cantar els seus contes (històries). Un altre capítol més del caos roig i negre

Reus Deportiu, Onolfo, Laporta, Oliver
Clifton Onolfo vol que Laporta i Oliver paguin el que deuen/FOTO: CF Reus D.

Clifton Onolfo va reaparèixer aquest divendres a Reus durant poc més de mitja hora. El propietari del CF Reus Deportiu, des de dijous a la tarda a la ciutat, va donar una roda de premsa  i va vaitjar perquè “Oliver i Laporta compleixin la seva paraula; prendrem les mesures contra ells perquè ho tenim tot per contracte”. Segons el dirigent, els ‘muts’ expresident i exdirector general del FC Barcelona “van parlar d‘un deute de 4 milions i realment són 8’2.

Sobre això, el nord-americà digué que van comprar un equip xinès per valor de 3 milions d’euros “amb moviments estranys” i tenim una factura de 300.000 pendents per a abonar a Kelme per “lliurar-li roba als xinesos”

Dipòsit de 30.000 euros a la FCF

L’objectiu passa ara per “tenir la plaça que ens corresponia en Segona A o en Segona B. Quan comprem el club tenia un valor de 20 milions i la plantilla d’uns 6 i ens han fet molt mal  a nivell del club i a nivell personal també”. Onolfo ofereix solucions: “Als jugadors se’ls pot pagar amb l’aval de 400.000 euros que té la Federació i el dilluns dipositarem els 30.000 euros que ens requereix com a dipòsit, en efectiu, la Federació Catalana per a poder jugar en Tercera i Primera Catalana. Estem aquí per a quedar-nos i lluitar”.

La justificació del propietari del club del Baix Camp és que “estem en concurs i ni l’RFEF ni la AFE estan facultats per a matar el club“. És més, “tenim dipositats en la Federació 400.000 euros pel club de Segona més 150.000 i ara farem el pagament de 30.000 a la FCF per tenir el club en 3a i 1a Catalana”. L’operació compta amb l’assessorament del prestigiós advocat David Peña “un gran aliat per a nosaltres”

Per cert, Ramon María Calderé serà, si tot fructifica, el nou tècnic del primer equip.

Reaccions silencioses

Immersos en un silenci absolut l’RFEF i l’FCF, fonts pròximes a tots dos organismes van assenyalar a aquesta Redacció que “han de pagar més de 2 milions d’euros per deutes amb futbolistes del primer equip i més de 220.000 pel Reus B perquè així se’ls pugui aixecar el bloqueig de llicències des de l’Espanyola”.

D’altra banda, els 30.000 euros “són com a dipòsit per rebuts arbitrals, el saldo negatiu, cobrir sancions, etc. És a dir, han de posar, per endavant, la despesa federativa per a garantir que no deixaran de pagar a meitat de temporada i ser exclosos per aquesta raó