Comença Juny amb les promocions d’ascens

Primer cap de setmana de juny i segona eliminatòria pel que fa als ascensos de categoria. Amb el Nàstic ja a 2a A, dos equips sobreviuen al desig de pujar a 2aB mentre dóna inici la lluita per estar a la #3div5 o 1a/2a Catalana

Un gol d'Emaná va dónar la classificació a la Pobla / FOTO: LA POBLA DE MAFUFET
Un gol d’Emaná va dónar la classificació a la Pobla / FOTO: LA POBLA DE MAFUFET

Amb l’única alegria de l’ascens a segona A del Nàstic i el disgust per l’eliminació del Reus, el primer cap de setmana de Juny comença amb la segona eliminatòria d’ascens a la segona B.

Ascó i Pobla de Mafumet disputaran el seu primer partit de la segona eliminatòria sota el comú denominador d’haver de realitzar molts quilòmetres. La calor farà que els dos equips tarragonins juguin a la tarda-nit del diumenge. Més de mil quilòmetres pels de La Pobla, uns pocs menys a les Gaunas pels d’Ascó.

Els de Miguel Rubio van caure davant el Jumilla, però la seva condició d’equip campió del grup V li dóna una nova oportunitat. Per altre banda, Emaná va marcar un gol d’or pels de Martín Posse a casa, ja que en l’anada van empatar a zero en Tuilla.

Pel que fa a la resta de partits, tota l’atenció del món per a aquest primer duel entre Granollers i Santboià en busca d’un lloc a Tercera Divisió la temporada 2015-2016 i al primer contacte entre campions i subcampions de segona Catalana que miren més amunt.

Promoció ascens a 2b
TORNADA
14/06/2015
18 h. Pobla Mafumet – San Fernando
Ascó – SD Logroñés

ANADA
07/06/2015
19 h. SD Logroñés- Ascó
20.30 H. San Fernando – Pobla de Mafumet

Fase final per pujar a Tercera Divisió:
TORNADA
14/06/2015
18 h. Santboià – Granollers

ANADA
07/06/2015

19 h. Granollers – Santboià