Cinc partits en 14 dies per al Mataró

La notícia ha arribat aquest dimecres al Mataró com a desagradable sorpresa perquè els maresmencs haurien de disputar 5 partits en 14 dies i acaben de sortir d’una situació de confinament

El Mataró va jugar a la Verneda el passat 14 de març a la jornada 5a de la Lliga

El Mataró va jugar a la Verneda el passat 14 de març a la jornada 5a de la Lliga

Mataró no dóna crèdit a la solució del departament de competició de la Federació Catalana: disputar 5 partits en 14 dies és una cosa que veuen impossible de complir.

La junta directiva volia redactar una nota explicativa a la FCF per a respondre-li la seva negativa a aquesta ordre si bé a aquestes hores encara no l’han fet pública.

El conjunt maresmenc, que ha disputat 6 partits (tres al Municipal del Centenari i tres a domicili), ocupa la 6a plaça del subrugrup 1B de Primera Catalana. És més, acumula ja dues jornades (EE Guineueta i Les Franqueses) sense poder disputar els seus xocs per un cas de coronavirus en la plantilla.

MARATÓ PER AL MATARÓ

Aquestes dades no han impedit rebre aquest dimecres la comunicació per part de la FCF perquè es posin al dia. DILLUNS 12 (Mataró-Sant Cugat Jornada 9) –l’FCF manté a la seva web Diumenge 11 a les 17 h..

El ‘marató’ continuaria DIMECRES 15 (Guineueta-Mataró, Jornada 7, 20.30 h.); DILLUNS 19 (Mataró-Llefià, jornada 10), DIJOUS 22 (Les Franqueses-Mataró, jornada 8a, 20.30 h.) i DILLUNS 26 (Parets-Mataró, jornada 11 ).

Oriol Camacho és el secretari general de la Federació Catalana // FOTO: FCF
Oriol Camacho és el secretari general de la Federació Catalana // FOTO: FCF

PROCICAT I L’FCF

D’altra banda, la Federació ha contestat a les noves mesures del Procicat davant el nou confinament des de les 0 hores del divendres 9.

Tot i que, en principi, semblava indicar que s’anava a esperar la publicació en el Butlletí oficial, no ha estat així i el secretari general, Oriol Camacho, ha tornat a sortir per a dir que no passa res.

“Es mantenen totes les competicions i entrenaments, tant dintre com fora de la comarca amb presencia de públic”, ha comentat. A més, “els menors podran desplaçar-se en transport públic o en vehicle privat i acompanyats per part de la ‘bombolla’ del club, dels pares i/o tutors”