Champions i Reial Madrid enfront de la Copa Catalunya

Temps pretèrits haurien impedit aquesta casualitat, però ara és una altra cosa i la final de la Copa Catalunya (Andorra-Badalona Futur) coincidará amb un Reial Madrid-Elx (Lliga), un de Premier (Arsenal-M.City) i 2 de Champions

Els d'Oriol Alsina aniran pel seu primer títol, // FOTO: Badalona Futur
Els d’Oriol Alsina aniran pel seu primer títol, // FOTO: Badalona Futur

Badalona Futur i Andorra s’enfrontaran aquest dimecres (20.45 hores) al Municipal badaloní per a dirimir qui és el campió de la Copa Catalunya Absoluta. I ho faran un dimecres 15 amb una coincidència inconvenient per a molts espectadors perquè aquesta final es produirà a la mateixa hora que tres partits d’elit.

Sembla clar que els espectadors que desitgin presenciar en directe o per televisió (Esport3) aquesta Copa Catalunya no ‘sofriran’ cap disgust encara que la competència amb aquests tres partits de màxima atracció és dura.

REIAL MADRID-ELX, PARTIT DE LLIGA

La Lliga 2022-2023 té encara un partit pendent corresponent a la jornada 21, concretament, el Reial Madrid-Elx perquè els blancs disputaven el passat cap de setmana el Mundial de clubs. Ara recuperen aquest partit aquest dimecres a les 21 hores.

En la Premier League es jugarà (20.30 hores) el xoc de la temporada entre Arsenal i Manchester City. L’emoció és màxima, ja que la diferència entre els d’Arteta i els de Guardiola és de tres punts. Cert és que els citizens han disputat un xoc més, però aquest duel a l’Emirates Stadium garanteix totes les atencions.

I després estan els dos partits de Champions League amb un panorama menys atractiu, però que són aquí. Brujas-Benfica (21 h.) i Borussia Dortmund-Chelsea (21 h.) complementaran aquesta nova jornada europea.

AIXÍ ARRIBEN ANDORRA I BADALONA F.

Mentrestant, Andorra i Badalona Futur es troben amb aquesta FINAL (20.45) amb arbitratge d’Oscar Sauleda Torrent. Els d’Oriol Alsina, que aniran pel seu primer títol, vénen de superar a FE Grama (1-2), Peralada (2-4 per penals), Cornellà (1-3).

D’altra banda, el conjunt d’Eder Sarabia, que buscarà el seu segon títol de campió, va superar a l’Olot (0-1) perquè la tercera eliminatòria la van superar per ‘decret’ de la FCF.