Cervera i Manresa, guanyadors del Torneig Benjamí Dental Manresa

El Nou Estadi del Congost va acollir una doble jornada de torneig amb 24 equips d’arreu del territori en un cap de setmana de bon futbol i de molt ambient a les graderies. El torneig va brillar per la gran organització

PREMSA CE MANRESA
Els benjamins del Manresa, guanyadors/ FOTO: CE MANRESA

El Cervera i el Manresa A van ser els guanyador del Torneig Benjamí Dental Manresa, celebrat en una doble jornada el dissabte i el diumenge passat, i que va acollir en la seva totalitat a 24 equips d’arreu de Catalunya, 12 equips dissabte i 12 equips diumenge, que van omplir les graderies del Nou Estadi del Congost.

El Cervera es va imposar al Joanenc, amb el millor jugador del torneig, Martí Arenas, en la final de la primera jornada, mentre que la tercera posició va ser pel Parets, que va guanyar la final de consolació al Baganès. El Manresa E va quedar en la sisena posició, tot i tenir el màxim golejador, Saïd. L’equip menys golejat va ser el Sant Sadurní, i el Sant Gabriel va guanyar el trofeu Fair Play.

En la segona jornada, disputada diumenge, l’amfitrió Manresa A va ser el campió en derrotar 1 a 0 en la final al Sant Cugat Esport. El tercer classificat va ser el Vilassar de Dalt, que va poder neutralitzar el millor jugador del torneig, David Pérez, del jabac de Terrassa, en la semifinal de consolació.