Cerdanyola, Palamós i Castelldefels obren foc aquest dilluns

Aquest dilluns es completarà la llista d’equips participants en la temporada vinent de Tercera Divisió. Cerdanyola, Palamós i Castelldefels s’uneixen al grup V de la categoria de bronze

Joan Mármol, tècnic del Palamós/ FOTO: CF PALAMÓS
Joan Mármol, tècnic del Palamós/ FOTO: CF PALAMÓS

A menys d’un mes per a l’inici de la temporada 2016-2017, Cerdanyola, Palamós i Castelldefels obren aquest dilluns el foc de la competició. Són els tres últims equips a engegar-se encara que això no deixa de ser una curiositat. Només cal recordar que altres conjunts com la Pobla de Mafumet ho va fer el passat dia 12, l’Ascó el 13 de juliol o bé l’Olot de Calderé el dijous 14.

Amb els 20 equips ja en acció i els primers amistosos en joc, arribarà també la primera ronda de la Copa Catalunya per a aquest cap de setmana, a partit únic. En quant al Palamós de Joan Mármol, un dels quals menys s’ha reforçat aquest estiu, cal destacar l’esforç de diversos futbolistes que ja s’han avançat a la data d’inici de temporada, doncs porten diverses jornades de treball en el gimnàs amb la finalitat que la seva posada a punt sigui la ideal, segons informa Ràdio Palamós.

Amb la il·lusió per bandera torna el Cerdanyola de Toni Carrillo, un dels tècnics amb més present i història del futbol català. El curs passat van acariciar plaça de promoció d’ascens quan la seva intenció inicial és la supervivència en la categoria. Aquesta temporada han tornat a saber ‘pescar’ (Elhadji, Rovira, Gueri) i surten disposats a confirmar-se en la categoria.

 

Totalment adaptats al seu nou terreny de joc, segur que donaran a parlar. I atenció al nouvingut, a la UE Castelldefels del segon Carrillo, Miki. Estar immersos en un procés electoral sempre molest no ha variat el guió que va marcar el president Adolfo Borgoñó. Tornen a la Tercera Divisió per quedar-se i els mariners han sabut fitxar el que els feia falta i mantenir, que no és poc, el que tenien i donar-li el valor que mereixen.

Miki Carrillo amb dos  cracks de luxe/ FOTO: UEC
Miki Carrillo amb dos cracks de luxe/ FOTO: UEC