Cerdanyola i Vilassar marquen territori guanyador

Rotunditat de Cerdanyola i Vilassar i cop d’efecte per a Figueres i Sants en aquesta primera jornada de la segona volta. El Terrassa de Juanjo García ja guanya

Altra gran alegria per al Vilassar de Peque enfront d'un Sant Andreu que es va quedar a zero // FOTO: UE Vilassar Mar

Altra gran alegria per al Vilassar de Peque enfront d’un Sant Andreu que es va quedar a zero // FOTO: UE Vilassar Mar

Segona jornada d’aquest 2021 i primera de la segona volta per a una Tercera Divisió que deixarà a Europa (sense jugar) i a Cerdanyola com a líders dels subgrups A i B , respectivament. Però atenció a Cerdanyola i Vilassar que van treure el seu millor futbol a Sta. Coloma i Narcís Sala.

Clar que l’aplaudiment inicial del cap de setmana va cap a L’Energia perquè el Sants de Tito Lossio, habituat a viure en ‘l’infern’ suma el seu segon triomf consecutiu, ja no és cuer, i pren aire i vida al Municipal de Peralada.

MINUTS CLAU

8 partits disputats en aquesta 12a Jornada (2 ajornats per coronavirus) i un balanç d’1 triomf local (subgrup A), 3 empats (1 en el B) i 4 victòries a domicili (els quatre del B) van acabar, a més, amb 4 gols locals i 9 visitants.

Però atenció a la ratxa de gols que decideixen punts d’or. En 4 minuts van decidir San Cristóbal  (invicte a Ca N’Anglada) i Pobla de Mafumet (Guillem Martínez 83′ i Mario Cantí 87′).

En 5 minuts va estomacar el Cerdanyola, o millor dit Javi López, a la FE Grama. Tot va començar amb un autogol de Roger Peña (58′) i després el Pitxitxi (ja suma 8) va decidir (62′ i 67′). El positiu, segons informa Eduardo Berzosa, ha estat el debut dels xavals locals Bruno i Aleix.

I, finalment, en 7 minuts, va fabricar la seva gran cadena de triomfs (cinc consecutius) el Vilassar de Peque, que va acabar expulsat per protestar. Partit dolent de la UE Sant Andreu al Narcís Sala mentre Pau Rosales (70′) i Pluvins (77′) deixen als mariners acariciant les tres primeres posicions. Ja no queden invictes a casa seva al Grup B

CALATRAAAAAAAAAA-VA

No obstant això, el nom de moda durant aquestes últimes hores és Alex Calatrava. El jove migcampista paretà, que va anotar dos gols dijous passat a l’Horta, va aconseguir superar a David Aroca (79′) amb un cop d’esquerra d’or. Pròxim partit, Sants – Sant Andreu!

Àlex Calatrava té una ratxa victoriosa perquè el dijous va bigolejar l’Horta i avui decidit a Banyoles // FOTO: Pfotoalbums

A Peralada 0-1 i 0-1 en el derbi gironí entre Girona B i Figueres. Segon KO dels d’Axel Vizuete a Riudarenes i sisè partit invicte per als de Javi Salamero amb gol del grandíssim Pepu (1′). Meravellós

POLS EN ELS CANYARS I AL M. COROMINA

Amb dos empats es va tancar la jornada a Els Canyars i al Miquel Coromina, respectivament. Els de Miki Carrillo afegeixen al seu compte un tercer empat consecutiu (gol de Fran 22′) mentre el Manresa de Ferran Costa iguala amb el Terrassa gràcies a la igualada de Sureda (35′).

I, atenció, al debut de Kiku Parcerisas i Javi Iglesias a les banquetes de Banyoles i Horta. Els locals del Pla de l’Estany es van estavellar amb el mur d’Unai Marino com va succeir també als visitants amb el porter local Martí Batrina. Un pal de Víctor Bertomeu (28′) va ser l’esglai visitant més gran.
Per cert: Jesús Mariano Angoy ja és el nou tècnic del Feliu i Codina

JUANJO GARCÍA JA GUANYA

L’únic triomf local va ser per a un Terrassa que segueix sense estar fi. Juanjo García, que venia d’un KO inesperat enfront del Terrassa, va poder estrenar el seu capítol victoriós amb gols de Jaume Pascual (19′) i Albert López (89′). La UE Valls de Pallarés va donar guerra fins a l’últim minut.