Cerdanyola-CFB Futur, duel golejador

És un dels partits més atractius d’aquesta 14a jornada de Segona Federació (III). Cerdanyola i CFB Futur coincideixen amb 18 gols marcats, però no en els rebuts

L'equip d'Oliver Ballabriga vol augmentar la seva ratxa de 6 partits sense conèixer la derrota // FOTO: Cerdanyola FC
L’equip d’Oliver Ballabriga vol augmentar la seva ratxa de 6 partits sense conèixer la derrota // FOTO: Cerdanyola FC

Novè enfront de tercer a la classificació de Segonda Federació, Cerdanyola enfront de CFB futur. Oliver Ballabriga davant Ferran Costa, tots dos equips amb 18 gols marcats, tots dos amb ganes de sumar més. Mentre els locals es mantenen en una ratxa poderosa de 6 jornades sense conèixer la derrota, els visitants buscaran la tercera sense perdre.

La gran diferència numèrica passa per l’apartat dels gols encaixats perquè els 18 del ‘Sarda’ són el doble dels 9 per part dels ‘badalonins-osonencs-lleidatans’.

GOLEJADORS AMB FUTUR

Anem amb més números. Max Marcet (6) i Boris (5) sumen el 61% dels gols del seu equip; d’altra banda, Jaume Pascual (4), Thior (3) i Peque Polo (3) representen el 55%. I atenció perquè tots dos comparteixen la curiositat d’haver aconseguit més triomfs fora de casa (3), més l’Hèrcules, que tots els equips del Grup.

A més, interessant capítol de punts reeixits pels uns i els altres ja sigui a Les Fontetes ja sigui a domicili pels de Costa. A casa seva, els vallesans acumulen 1 triomf (Manresa, 3-0), 3 empats i 2 derrotes (Andratx i Europa); per contra, el CFBF registra 3 triomfs com a visitant per 1 empat i els seus 2 únics KO a domicili (Espanyol B i Andratx).

El conjunt de Ferran Costa llueix la Copa Federació 2023 // FOTO: CFB Futur
El conjunt de Ferran Costa llueix la Copa Federació 2023 // FOTO: CFB Futur

NOMÉS 9 GOLS EN CONTRA

La part curiosa, a part d’aquesta igualtat a 18 amb gols a favor, són els 9 en contra que ha encaixat el gran porter Ortega. Equip menys golejat d’aquest Grup III també suma 10 dels 18 punts que ha disputat fins ara mentre que són 12 perduts sobre 18 pel Cerdanyola.

Dades i més dades per a una estadística que quedarà per a la història aquest pròxim diumenge mancant 4 jornades per al final de la primera volta.