Feliç centenari per a la història de la UE Vic

Prop de mil persones no es van perdre aquest passat dimarts la commemoració del Centenari de la Unió Esportiva Vic al teatre Atlàntida. L’entitat que presideix Ignasi Puig va viure una jornada realment espectacular

Centenari exemplar per part de la UE Vic // FOTO UEV

Centenari exemplar per part de la UE Vic // FOTO UEV

No cada dia es compleixen 100 anys i la UE Vic va gaudir aquest passat dimarts amb la commemoració del seu Centenari en el teatre Atlàntida de Vic. Excel·lent organització i encomiable treball per a la posada en escena d’una realitat entranyable d’una entitat que torna a brillar.

La UE Vic va reunir a la Sala Ramon Montanya del teatre prop de mil persones i van poder festejar aquesta data màgica del 18 d’octubre, data de naixement d’una entitat esportiva exemplar a Osona.

CENTENARI INOBLIDABLE

La direcció del compositor vigatà Jofre Bardolet, la veu de la soprano Judit Muñoz, la mezzo Marta Marichalar, el tenor Joan Mas i el baix Ferran Albrich van fabricar una nova versió de l’himne. Pròximament, es podrà escoltar en la prèvia dels partits de l’equip dirigit per Ramon Carrascal.

Per cert: tots els equips del club lluiran l’equipament del centenari amb els colors blanc-i-vermell perquè també sigui un detall inoblidable d’aquest 2022.

IGNASI PUIG, EMOCIONAT

D’altra banda, emotives paraules del president de la UE Vic, Ignasi Puig, al diari Sport. “Teníem dos objectius principals, el primer que aquest Centenari arribés en un moment molt dolç, sobretot a nivell econòmic i de massa social”, va comentar. I el segon, coincidint amb els 100 anys, “donar un sentit homenatge a totes aquelles persones que han dedicat alguna etapa de la seva vida al club”

El president osonenc desitja aconseguir “la Superlliga” aquesta pròxima temporada encara que “si podem lluitar per l’ascens directe a Tercera seria fantàstic. El club, la nostra gent i la ciutat es mereixen aquest premi”