Cebri ja és a punt de reaparèixer

És un dels futbolistes més carismàtics del futbol català i aquest diumenge compleix sis mesos de baixa. Però la gran notícia és que Cebriá Queralt, tercer capità de l’Europa, està en la recta final per a la seva desitjada recuperació

Cebri, retirat del camp el dia de la seva lesió // FOTO: ceeuropa.cat
Cebri, retirat del camp el dia de la seva lesió // FOTO: ceeuropa.cat

Cebrià Queralt compleix aquest diumenge sis mesos des que va passar pel quiròfan per superar un trencament de lligaments creuats. Va caure el novembre de l’any passat i va intentar evitar el quiròfan seguint un tractament conservador, però al febrer es va decidir que seria la cirurgia qui solucionaria el problema. Un mes després es van posar a treballar i el davanter estarà a la disposició de Pedro Dólera a l’octubre.

Aquesta és la gran notícia que desitjava llegir l’afició d’un Europa que recolzat a una de les seves màximes figures. Cebrià ja corre al costat del grup, amb uns companys que contemplen amb gran satisfacció el treball de recuperació del crack. Dues setmanes, amb prou feines quinze dies, i Cebrià podrà jugar i reforçar la zona davantera d’un conjunt que en teoria jugarà una altra vegada la promoció d’ascens a Segona B.

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com