CE Europa o el dur camí cap al liderat

Liderat compartit del CE Europa amb el Lleida E. després de la disputa del 58,8% de la competició, números d’equip campió

Una altra imatge per a la història escapulada amb el triomf del CE Europa en el Narcís Sala // FOTO: Movistar
Una altra imatge per a la història escapulada amb el triomf del CE Europa en el Narcís Sala // FOTO: Movistar

Amb 14 jornades al davant, ningú pot afirmar amb rotunditat el futur que els espera als equips encara que aquest lideratge de CE Europa i Lleida E. promet un duel estel·lar.

Igualats a 39 punts (65% dels jugats) el pols entre graciencs i ilerdencs pot ser un altre dels grans al·licients del curs. Després del 3-0 rotund de la primera volta, la segona es farà esperar fins al 28 d’abril (jornada 33a), només una setmana abans de rebre els de Gatell-Senabre al CFB Futur.

UN EUROPA AMB NÚMEROS DE CAMPIÓ

Amb un rotund ple al Nou Sardenya (9 de 9), enfront dels 5 punts perduts per l’equip d’Àngel Viadero al Camp d’Esports, l’examen l’han de superar a domicili i, després del gran pas fet al Narcís Sala, aquest equip promet emocions extraordinàries.

Andraitx, Cerdanyola, València M., La Nucia, Alzira, Manresa, CFB Futur i Espanyol B han de passar pel barri de Gràcia; per contra, els escapulats hauran de visitar Peña Independiente, d’Eivissa, Hèrcules, Terrassa, At.Saguntino, Peña Deportiva i Lleida.

39444443444343333311
EVOLUCIÓ DE LA POSICIÓ CE EUROPA DES DE LA 1a A LA 20 JORNADA – TEMPORADA 2023-24

Aquest Europa, que tanca la vintena jornada i mostra números de campió (màxim golejador -34- i menys golejat -14-), només mira cap a la Primera Federació.

UN CAMÍ SEMPRE ASCENDENT

Encara més: només en una ocasió (2a jornada) han ocupat una posició llunyana amb la promoció d’ascens (novè) mentre que en la resta sempre s’han mogut entre els escollits ja que 8 vegades han estat tercers, 9 s’han col·locat quarts i ja sumen 2 com colíder.

Aquest camí ascendent a la seva primera temporada de la Segona Federació convida a tot, si bé encara queden moltíssims punts en joc (42); no obstant això, el millor es diu afició i està quedant demostrat.