CD Morell: 540 minuts sense fer un gol

El CD Morell no li està provant el retorn a Primera Catalana després del seu descens de categoria, i després de sis jornades de lliga l’equip de Jesús Mariano Angoy és cuer amb tant sols un punt

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Jesús Mariano Angoy, tècnic del Morell/ FOTO: EL TRAVESSER
Jesús Mariano Angoy, tècnic del Morell/ FOTO: EL TRAVESSER

El Morell, en aquest mes i mig de competició té un rècord a tot Catalunya, encara que no és precisament positiu. Dels equips catalans, des de Primera Divisió fins a Tercera Catalana, obviant als equips de Quarta Catalana (que han jugat menys partits, ja que la lliga l’han començat més tard), el CD Morell és l’únic equip que encara no ha pogut fer cap gol. Diumenge, davant del Sant Ildefons, i van estar ben a prop, però el seu caseller de gols segueix per estrenar-se.

Ni la incorporació de Gabi, i el seu debut a la segona part a Cornellà, va servir perquè l’equip pogués foradar per primera vegada aquesta temporada la porteria. 540 minuts sense haver fet ni un gol.
Repassant les categories, obviant la Quarta Catalana, no hi ha cap equip que no s’hagi estrenat. Només trobem pocs casos d’equips que hagin fet un sol gol. Són la Riera (Segona Catalana grup 6) i Mont-roig (Tercera Catalana grup 2)