Catalonia CF, Perafort, P.Rª Sant Feliu LL. i Polinyà no llancen la tovallola

El més fàcil seria tirar la tovallola, però quatre ‘valents’ segueixen lluitant entre els 27 grups de Quarta Catalana. Encara no han assaborit una victòria i aquí segueixen donant batalla

Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat

Encara que ja estem a la fi de març i amb prou feines queden dos mesos de competició, quatre ‘valents’ segueixen lluitant en les seves categories amb l’ànim de sumar el seu primer triomf. Catalonia (Calonge), Perafort, P.Rª Sant Feliu Llobregat i Polinyà no han pogut assaborir encara la glòria encara que estan en això. Aquest cap de setmana passat ho va aconseguir La Torre de Claramunt i, fa dos, la Ribera d’Ondara.

Els del Municipal de Can Vinço, que només han arrencat un empat en el camp del Sant Mauro, acumulen 19 KO i una igualada, amb 11 gols a favor per 111 en contra; això no impedeix que els de Bernabé Calvo segueixin lluitant en el grup VII.

No són els màxims golejats de la categoria, ja que el ‘rècord’ el posseeix La Salut (Grup 17) amb 122 punts en la seva porteria. Un empat sobre 21 partits porta també el Polinyà en el grup VIII. Ho van aconseguir en el seu camp enfront de l’equip B del Catalonia (2-2). La resta són 20 derrotes, amb 13 gols a favor per 93 en contra. El mateix ocorre amb el primer equip del Catalonia, en el Baix Empordà (grup 29): un empat a zero en Maçanet per 16 derrotes, amb 10 dianes favorables per 82 encaixades.

Fins a quatre empats per 17 derrotes porta la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat (Grup 13). 27 gols en el seu compte per 77 en contra acumulen ‘Los Pajaritos’. Un de més, cinc empats, posseeixen els tarragonins del Perafort (Grup 25) per 15 KO, amb 18 gols marcats i 60 rebuts.

Quatre ‘valents’ que no han llançat la tovallola sinó que prefereixen seguir en la competició