Carlos Martínez, el 10 que es vol posar a 100

El davanter de l’Andorra Carlos Martínez acumula 99 gols a Segona B i està a només un de la centena. Carlitos és el màxim golejador en actiu del grup 3 i també l’històric a la categoria d’Olot i Villarreal B

Carlos Martínez ja acumula 14 gols amb l’equip tricolor i acaricia el centenar a la Segona B // FC Andorra
Carlos Martínez ja acumula 14 gols amb l’equip tricolor i acaricia el centenar a la Segona B // FC Andorra

@JordiMestres_

Carlos Martínez (1986) és un dels noms més destacats de la Segona B els últims anys. En aquesta categoria el gol és un bé molt preuat i el davanter de Mataró el porta de sèrie. Es tracta d’un 7 que es va convertir en 10 i que amb el pas dels anys ha anat escrivint la seva llegenda.

Els números no enganyen i si marca un gol més aquesta temporada Carlos arribarà als 100. Només 40 futbolistes ho han aconseguit en tota la història de Segona B, dels quals queden 5 en actiu.

Són Diego Cervero (142 gols), Dioni (140), Yuri De Souza (126), Joselu Gómez (113) i Jorge Galán (104). Per darrere ja hi apareix Carlos Martínez, amb 99. Aquests gols estan repartit entre 5 equips. Gramenet (4 gols), Olot (27), Villarreal B (35), Hércules (19) i Andorra (14). A més, Carlos és el màxim golejador històric a la categoria d’Olot i Villarreal B.

De l’Hércules és el sisè, mentre que pel que fa a l’Andorra està a punt d’entrar al top10. Carlos acumula 14 gols amb l’equip tricolor i el desè és Alberto Recalde amb 17. Queda lluny encara el líder en aquest sentit, que és Francesc Valverde doncs aquest jugador dels anys vuitanta va marcar 63 dianes amb l’equip del Principat a Segona B.

Carlos Martínez, gols  assegurats per a l'Andorra // FOTO: club
Carlos Martínez, gols assegurats per a l’Andorra // FOTO: club

CARLOS MARTÍNEZ PER QUATRE

Carlos, doncs, pot arribar als 100 si marca al proper partit contra l’Alcoyano, una hipòtesi bastant probable tenint en compte els últims partits i és que el de Mataró ha marcat un gol en cadascuna de les quatre últimes jornades contra L’Hospitalet, Lleida Esportiu, Ibiza i Villarreal B. Diumenge a Prada De Moles Carlos Martínez pot fer història.