Carlos Albarrán, important KO per al Nàstic

No ha pogut començar pitjor la temporada Carlos Albarrán, important KO per al Nàstic de Raúl Agné. Estarà entre 6-8 setmanes absent

Mala sort per al lateral badaloní Carles Albarrán aquest inici de temporada / FOTO: Nàstic Tarragona

Mala sort per al lateral badaloní Carles Albarrán aquest inici de temporada / FOTO: Nàstic Tarragona

@JordiMestres_

Important baixa per al Nàstic: Carlos Albarrán no serà present aquest pròxim diumenge a Sanlúcar de Barrameda per a enfrontar-se a l’At Sanluqueño en el debut del conjunt grana.

Segons explica el comunicat, a qui cal agrair la seva transparència, el lateral badaloní “va sofrir un esquinç de grau II del lligament lateral extern i el lligament lateral intern del turmell esquerre”.

A més, el club afegeix que “després de les proves realitzades, s’estableix un període de recuperació d’entre 6-8 setmanes i el jugador ja ha iniciat la fase de fisioteràpia”.

CARLOS ALBARRÁN, KO

Però, en primer lloc, Albarrán, que suma la seva tercera temporada com grana, ha confirmat i ha agraït, via twitter, el comunicat mèdic de l’entitat sobre les 18 hores.

https://twitter.com/albarran_2/status/1431288182331555840?s=20

Aquest serà el primer problema per a Agné de cara a l’estrena del Nàstic a la 1a RFEF,
mentrestant, després d’això, els missatges de suport i ànim per al jugador s’han multiplicat.

D’altra banda, la cara positiva és que, l’entrenador de Mequinenza ja ha pogut comptar amb l’última adquisició, la del porter grec Theo Venetikidis.

RENOVACIÓ DE PEDRO MARTÍN

Interessant dijous a Tarragona, antepenúltima jornada de treball i prèvia al primer desplaçament a Andalusia donat que també s’ha fet oficial la renovació de Pedro Martín per dues temporades més una opcional.

Josep Maria Andreu, president, i Pedro Martín es comprometen fins al 2023 més una temporada opcional // FOTO: Nàstic de Tarragona
Josep Maria Andreu, president, i Pedro Martín es comprometen fins al 2023 més una temporada opcional // FOTO: Nàstic de Tarragona

Les dues temporades que el davanter malagueny ja porta en el Nou Estadi han confirmat les bones perspectives que s’havien dipositat en el seu treball. En resum: aquesta ratificació, unida als 19 gols que va marcar al Lleida Esportiu, li han convertit en una peça apetible per diferents equips.

Pedro ha afirmat “estar molt content de renovar amb un club que des que vaig arribar ocupa un lloc en el meu cor”. Per tant: Gràcies al Nàstic, a l’afició i al Nou Estadi, al qual ja considero casa meva”.

En conclusió: el seu discurs acaba dient que es troba “amb ganes de continuar barallant, marcant i guanyant amb aquest escut i aquesta ciutat. Visca el Nàstic!”