Carambola de laterals esquerres al futbolcat

La carambola de laterals esquerres al futbolcat ha tingut als jugadors Cesc Martínez i Bruno Lorente com a protagonistes de l’estiu. Del Valls a La Pobla i des de La Pobla a Terrassa, així és de capritxós el Mercat

Bruno Lorente i Cesc Martínez, laterals esquerres amkb protagonisme Pobla Mafumet-Valls-Terrassa / FOTOS: Clubs
Bruno Lorente i Cesc Martínez, laterals esquerres amkb protagonisme Pobla Mafumet-Valls-Terrassa / FOTOS: Clubs

No deixa de ser una carambola de laterals esquerres al futbolcat encara que val la pena destacar la curiositat que tenen a Cesc Martínez i a Bruno Lorente com a protagonistes; quant als equips implicats, atenció al triangle Valls-Pobla de Mafumet-Terrassa. Així es pot observar al MERCAT d’estiu de Futbolcatalunya.

Primer va tenir el seu protagonisme el lateral Cesc Martínez dimarts passat 24. Als seus 22 anys tancava una etapa esplèndida de 4 temporades i afirmava a El Travesser que “ha arribat el moment de començar una nova etapa i d’acomiadar-me de la UE Valls”.

El futbolista, natural de l’Espluga de Francolí, segons dades de Francesc Fàbregas, va jugar 68 partits amb la samarreta del filial i va marcar un total de 12 gols.

Als seus 22 anys tancava una etapa esplèndida de 4 temporades a la UE Valls / FOTO: Pobla M.
Als seus 22 anys tancava una etapa esplèndida de 4 temporades a la UE Valls / FOTO: Pobla M.

BRUNO LORENTE, A TERRASSA

Només 48 hores després es va donar un altre fitxatge amb sortida des de la Pobla de Mafumet, però amb destinació a Terrassa. Era el torn per al lateral/migcampista Bruno Lorente i amb agraïment del club filial “per la seva professionalitat, compromís i dedicació”.

Alegria per al conjunt egarenc de Jordi López perquè amb l’arribada del migcampista de 21 anys reforçava la zona esquerra d’un equip realment potent. Va ser la immediata reacció a La Pobla després de l’arribada de Cesc. Només una anècdota més d’aquest estiu.

Alegria per al conjunt egarenc de Jordi López amb l'arribada de Bruno / FOTO: Terrassa FC
Alegria per al conjunt egarenc de Jordi López amb l’arribada de Bruno / FOTO: Terrassa FC

ATENTS AL MERCAT

La veritat és que la majoria dels equips han esgotat el total de llicències per a aquesta temporada 2021-2022. La subvenció de la RFEF (més de 50.000 euros) facilita la adquisició més gran de futbolistes i això els clubs ho aprofiten. El MERCAT es tanca el 3i de gener encara que els professionals que tinguin baixa es poden incorporar en qualsevol moment o es produís una lesió de llarga durada.