Cap juvenil del Barça jugarà amb Catalunya

Caldria  investigar al llarg de tota la història, però la més recent que obra en la FCF no recorda una sola ocasió en la qual alguna de les seves seleccions no tingués a algun futbolista del FC Barcelona

Catalunya sub 18 es juga tot a Astùries / FOTO: F.C.F.

Per primera vegada, i esperem que no sigui precedent, una selecció catalana, que en aquest cas correspon a la sub 18, no comptarà amb cap futbolista del FC Barcelona.

I serà així, tal com ja avançàvem dimecres passat 4 de febrer, perquè l’equip ara de Javi Garcia Pimienta ha de disputar el dilluns 23 un partit de la UEFA Youth League, a Brussel·les, i la direcció del futbol base blaugrana creu que també faran falta alguns xavals del segon juvenil. Tal qual.

La desagradable sorpresa al carrer Sicília ha cuit encara que ni directius ni tècnics volen manifestar-se. El tècnic Nacho Segura, que es va portar a cinc blaugrana (Dani Morer, Sergi Puig, Ferran Sarsanedas, Oriol Rey i Jordi Tur) a la 1ª Fase del Campionat de seleccions, no podrà comptar amb cap per a la segona cita decisiva, ja que a Catalunya solament li valen les dues victòries i, a més, han de somiar amb altres resultats favorables. Melilla i Astúries esperen a Roces (Gijón) els propers 21 i 22 de febrer.

Caldrà esperar a aquest dimarts vinent per saber la llista definitiva de 22 futbolistes que seran concentrats. Segura comptava amb Sarsanedas, Alex Carbonell, Carles Aleñá, Carles Pérez i Dani Morer encara que la nova direcció tècnica blaugrana que dirigeix Jordi Roura no ho ha vist clar.