Canvis a la zona de promoció d’ascens

Setena jornada de lliga que s’ha completat amb els vuit partits que restaven que acompanyen als dos disputats el passat 28/09. Només una victòria visitant aquest dimecres, la de la Pobla de Mafumet. Per contra, l’ensurt s’ha viscut al Nou Sardenya per la lesió d’Alegre. A Can Rosés, exhibició del porter visitant Texeira

Clau per l'AE Prat /FOTO: Web Santboià
Clau per l’AE Prat /FOTO: Web Santboià

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

El Gavà, des del mes de febrer que no perdia com a local. Ha estat la Pobla de Mafumet de Martin Posse qui ha trencat aquests mesos d’imbatibilitat, gràcies a un gran gol de Kike Tortosa als inicis de la segona part. Amb aquesta victòria la Pobla de Mafumet fa una passa endavant i es col·loca amb 16 punts i situat colíder de la Tercera Divisió.

El Rubí ha perdut l’opció de situar-se líder en solitari. S’ha hagut de conformar amb un empat a dos gols davant d’un AE Prat que veia com es situava per davant en el marcador -després de capgirar l’1-0-, però un gol de penal, dubtos segons el Prat, deixava les taules en el marcador. El Prat se li escapa la primera victòria i segueix a la zona més baixa de la taula, sense conèixer la victòria. Grandísima actuació del porter visitant, Toni Texeira.

Gran ensurt al Nou Sardenya. Alegre, jugador de l’Europa, ha hagut de ser traslladat a l’hospital per un xoc amb un rival. Segons informava el club, el jugador es troba a l’hospital del Pilar i li han realitzat un tac, a l’espera de resultats. A nivell esportiu, dos gols molt ràpids dels locals situaven el 2-0 al marcador però el Palamós escurçava distàncies. Final 3-1 amb un darrer gol dels locals. L’Europa que se situa amb 15 punts i entra al play-off.

Alegria a Les Grasses després de la victòria al tram final del partit. El Santfeliuenc fa un pas endavant després de la victòria al minut 84 -gol de Maldonado- davant d’un Figueres que marxa amb les butxaques buides. Els d’Andrés González es situen amb 13 punts i el Figueres s’encalla amb els 4 que ja tenia.

El Terrassa ha sabut capgirar el marcador advers que tenia a la mitja part. El Manlleu guanyava 2-1 però una gran segona part dels egarencs ha capgirat la situació i amb tres gols s’emportava la victòria (2-4) per enganxar la segona victòria consecutiva de la temporada i situar-se amb vuit punts. Per contra, el Manlleu es queda amb els set que ja tenia.

Un sol empat aquest dimecres. És el que s’ha produit entre Montañesa i Sabadell B, un filial que encadena tres empats de manera consecutiva. Qui s’ha emportat finalment la victòria ha estat el Cerdanyola del Vallès, amb un resultat ajustat davant del Castelldefels, amb un gol d’Edu Aguillo al minut 90. Els locals es situen molt a prop del play-off mentre que els visitants segueixen penúltims.

La golejada de la jornada s’ha viscut al Guinardó. L’aficionat del Martinenc ha gaudit d’aquesta jornada entre setmana al veure el seu equip golejant al Vilassar de Mar. 4-0, amb doblet de El Elhadji, que sentenciava el matx. Els vermells sumen tot just la seva segona victòria de la temporada.