Campanada a L’Hospitalet i meritòries remuntades

Dues jornades en la Lliga Nacional Juvenil és poc bagatge per treure moltes conseqüències encara que hi ha coses que ja es poden començar a apuntar. Barça, Damm i Mercantil són els tres equips que han sumat els sis punts en joc

La lliga Nacional Juvenil ja està en marxa // FOTO: Raúl Paje
La lliga Nacional Juvenil ja està en marxa // FOTO: Raúl Paje

Ho va passar molt malament l’equip blaugrana de Javi Garcia Pimienta en el seu primer partit a la Ciutat Esportiva contra el Prat. Un gol de Guille Sarmiento (minut dos) va trencar els esquemes dels locals que van haver d’esperar fins al 38 per igualar. I no seria fins a la segona meitat quan Adrià Vilanova resoldria el debut a casa d’un equip que vol batre rècords.

El mateix que intentarà la Damm de Miguel Angel Samprón. El local Javi Fernández  va col·locar dos gols en deu minuts encara que Zárate va retallar abans d’arribar al descans i va empatar només reaparèixer en la segona meitat. L’Escola de Futbol Mataró va resistir tot el que va poder però el tant de Cano va ser definitiu per als visitants.

Fins a cinc triomfs a domicili es van donar en la segona jornada de competició amb un total de 21 gols (2,2 per partit), 15 menys que en la primera. Només va haver-hi un en L’Hospitalet, però va afavorir els interessos de Pablo Becerril i els seus. Una pena màxima va ser definitiva i es va traduir en el segon triomf dels vallesans.

En quant a la resta, molt bona imatge de Premià, ‘Uni’ Bellvitge i Espanyol igual que la resta d’equips que transmeten bones sensacions. Només tres equips (Rubí, Manlleu i Gavà) no s’han estrenat en el seu caseller de punts encara que tots han marcat i han rebut gols.

REDACCIÓ
redaccio@futbolcatalunya.com