Cambrils United: L’un per un d’un equip campió

Un cos tècnic jove, ambiciós i novell a la banqueta del Cambrils United, a base de treball, esforç i paciencia, ha portat al club a assolir un ascens històric i anhelat des de la temporada passada

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
D'esquerra a dreta, Nil González, Gabri Amores i Carni, els responsables d'una temporada històrica // FOTO: C.U.
D’esquerra a dreta, Nil González, Gabri Amores i Carni, els responsables d’una temporada històrica // FOTO: C.U.

Gabri Amores, entrenador del Cambrils United, s’ha sabut rodejar de persones de confiança i que coneixen a la perfecció el vestidor. Persones com Josep Maria Carnicer ‘Carni’ i Nil González. Una temporada estranya i complicada per tots dos. “Carni” va començar com a segon entrenador, tot i que, per falta de jugadors va haver de tornar a calçar-se les botes; una vegada solucionada aquesta adversitat va tornar a ser la mà dreta d’Amores. El cas de Nil va ser diferent. Deixa l’equip i al cap de dos mesos torna  incorporant-se al cos tècnic com a adjunt.

Dos pilars bàsics per Gabri, que han estat clau per aconseguir els èxits aquesta campanya i els quals se senten “molt orgullosos del compromís dels jugadors, dels companys de l’staff tècnic i del que hem aconseguit, encara que no ha estat fàcil començar amb una plantilla pràcticament nova”,  afirma Carnicer. I que, “gràcies a la unió dins del vestidor i, sobretot, a què tots hem cregut en aquest ascens l’hem pogut fer realitat”, sentencia González.

Parlem amb tots dos perquè ens analitzin un per un a tots els integrants de la plantilla.

DAMIÀ: Forrellat. Ens ha aportat seguretat i confiança a tot l’equip, mantenint la porteria a 0 un gran nombre de partits.

EDU SOSA: Reconvertit. Ha estat una de les revelacions de la temporada. Va començar d’extrem i el vam reconvertir en lateral, donant-nos un gran rendiment. És un jugador dels que fa molta pinya dins del vestidor.

RAUL: Força. Un dels pilars de la nostra defensa. Ens ha permès ser un dels conjunts menys golejats de Tercera Catalana.

FRAN: Garra. L’altre central. Ha anat guanyant confiança amb el pas dels partits i això, ha aportat solidesa a tot l’equip.

SIMON: Treballador. És un jugador molt compromès i entregat amb el club i amb els seus companys, que ha estat part bàsica dels èxits.

JAVI: Constant. Sentiment pels colors, dedicació. Ens aporta tant defensivament com ofensivament.

JOSU: Temprança. És una de les darreres incorporacions de la defensa, el qual ens ha sorprès molt gratament. Ens ha donat seguretat, caràcter i, sobretot serenitat a l’hora d’afrontar els encontres.

RUBEN SANCHEZ: Tot terreny. Consistent al mig del camp i també en defensa quan ho hem requerit. Típic jugador que no destaca dins de la plantilla però que és totalment necessari.

NARCIS: Veterania. Mig que ens ha aportat la seva experiència en partits complicats, col·laborant i sacrificant-se en moments puntuals. Referència pels més joves, ajudant-los a créixer als entrenaments i posant el seny que de vegades els hi ha faltat. Jugador imprescindible en un vestidor.

NICO: Potència. Una de les incorporacions més rendibles i importants. Molta qualitat al mig del camp. Defensivament, ens ha donat un gran rendiment i ofensivament, bastants gols.

CHRISTIAN GARRIDO: Qualitat. Mig amb més classe de la plantilla. Ens ha aportat un equilibri entre la defensa i la línia ofensiva, molta creativitat en la zona de tres quarts i gols, ajudant a obrir la llauna en alguns partits, sigui marcant gols o assistint als companys.

BRIGI: Velocitat. Incorporació de mitja temporada. Amb la seva velocitat hem pogut cobrir una de les qualitats que es faltava. També és un jugador golejador i dels que fa unió amb els seus companys.

FRAN RECHE: Driblin. Amb la seva gran qualitat, sempre intenta desequilibrar i crear espais perquè els altres puguin aprofitar-los. També fa gols.

ALEX HURTADO: Sacrifici. És un treballador nat. Punta típic que treballa els 90 minuts, fet que valorem moltíssim.

JONA: L’alçada. És la darrera incorporació. Ens ha ajudat molt defensivament gràcies a la seva envergadura. Juga molt bé d’esquena a la porteria, el què ha afavorit a la resta de jugadors a fer gols.

TOÑIN: Múscul. Molta força, velocitat i regat.

OSCAR: Professionalitat. Un dels nostres porters. Va arribar lesionat, tot i això ha demostrat ser un gran professional molt compromès amb l’equip.

DUKA: Joventut. Un jove amb molta qualitat, a qui li queda molt de camí per recórrer i explotar i esperem que aquest any li hagi servit per créixer futbolísticament i continuï amb el seu ascens.

FRANKI: Gol. És el nostre davanter referència. Destaca pel seu driblin, la seva tècnica i la seva velocitat. Els seus gols ens han ajudat per assolir l’ascens.

ALEX DIAZ: Seguretat. Va ser el porter a l’inici de la temporada però una lesió el va apartar. Sense cap mena de dubte, sense ell no hauríem pogut mantenir la porteria a 0 tantes vegades.

AGUS: Prometedor. Un gran lateral que desgraciadament es va veure fóra de l’equip per una lesió. Proveït d’una gran tècnica i classe, esperem que la temporada que ve destaqui com es mereix.