Calderé i la Montañesa no continuaran junts

El tècnic Ramon María Calderé ha deixat aquest dilluns la banqueta de la Montañesa després d’aconseguir un acord amb la directiva de Nou Barris. La directiva que presideix Pedro García busca substitut

Calderé, Montañesa
Ramon María Calderé s’acomiada d’una Montañesa que ha dirigit durant deu mesos // FOTO: Pedro González

Ramon María Calderé no seguirà a la banqueta de la Montañesa després de l’acord de rescissió de contracte entre les dues parts. Els resultats, com sempre, ‘condemnen’ al brau tècnic de Vila-rodona i deixen al conjunt barceloní a l’espera d’un substitut que pugui redreçar el rumb del primer equip.

La ‘Monta’ va guanyar el seu últim partit el passat 17 d’octubre enfront del Mollet a casa. A més, venia de fer-ho les dues primeres jornades davant La Jonquera i Martinenc, han sofert una desfeta impressionant.

ADÉU A CALDERÉ

A partir d’aquesta data d’octubre només han estat disgustos perquè van perdre a Mollet (3-1), Bescanó (2-1) i Lloret (4-1) i a casa davant L’Escala (1-6) i Mataró (0-0). Això es tradueix a la vuitena posició amb 10 punts. 3 triomfs, 1 empat i 4 derrotes deixen al conjunt a 8 punts del líder i massa prop del play off de descens.

Calderé va aterrar a Nou Barris el mes de febrer passat i va tancar l’accidentada temporada com a cuer de Tercera després d’un curs amb estrelles com Joan Verdú o Sergio García.

MONTAÑESA: NOU TÈCNIC

La decisió de prescindir de l’entrenador l’assumeix la direcció esportiva de Toni Pérez i una junta directiva que busca un revulsiu immediat i que es pugui asseure ja a Les Franqueses aquesta pròxima jornada.

Toni Pérez vol un responsable tècnic que conegui molt bé la categoria i pugui retornar la il·lusió a un grup que, en principi, naixia amb la idea de tornar a la 3RFEF5.

Calderé és el tercer tècnic que és destituïi ( Pedro Milla,Sant Just i Juan Carlos Torres/Júpiter) perquè Víctor Vera va dimitir del Solsona (2a Jornada)