Cal preocupar-se a Terrassa?

Dues derrotes de pretemporada no haurien d’encendre les llums d’alarma, però si es tracta del Terrassa, cal preocupar-se? El KO de pretemporada a Tona (de 0-2 a 4-2) obliga a la reflexió de Jordi López

Jordi López ha iniciat la seva segona temporada al capdavant del primer equip del Terrassa // FOTO. Captura

Jordi López ha iniciat la seva segona temporada al capdavant del primer equip del Terrassa // FOTO. Captura

L’Estadi La Almozara de Saragossa espera el pròxim 4 de setembre l’estrena del Terrassa en la seva segona temporada en la quarta divisió del futbol espanyol. Allí, l’Ebro mesurarà les possibilitats del conjunt dirigit per Jordi López després d’una primera aparició el curs 2021-2022 amb moltes dificultats perquè va tancar a 6 punts del descens i a 5 de la cinquena plaça.

Aquesta temporada 2022-2023 surten per totes conscients que la competència és realment important i que es mesuraran a rivals que, a priori, poden ser superiors. Després de 4 partits de pretemporada i la seva presència en els Històrics, els terrassencs plantegen uns dubtes que poden preocupar a Terrassa.

TERRASSA I EL CURS 2022-2023

Amb 10 futbolistes que es mantenen en el grup, el Terrassa mostra 12 cares noves encara que alguns amb l’interrogant permanent. Són els casos de Constantinos Lampsias, Babanzila Meshate Konstantinos Lampsias, Babanzila Meshat o Nick Spartalis i són les ‘obligacions’ que implica tenir un inversor grec.

La veritat és que, ara com ara, i sense donar màxima importància als resultats d’aquest mes d’agost, els dubtes tampoc cal exagerar-les. 1 triomf, 2 empats i 2 derrotes és l’actual balanç encara que també és cert que l’últim KO a Tona ha de portar una reflexió obligada. Un equip que vol destacar a la Segona RFEF no pot perdre després de guanyar 0-2 (va poder ser 0-3 si no haguessin fallat un penal) en el descans enfront d’un nouvingut.

“ERRORS DE JUVENIL”

“Vam fer una primera part molt bona, amb un equip que ha aplicat el que volem. Ens podríem haver col·locat amb el penal 0-3 en el descans i en la segona part s’han vist dues cares en el mateix equip”, va comentar Jordi López. La següent frase de l’entrenador és contundent: “Al final dos errors de juvenil hem ficat en el partit a un equip que no tenia reacció”.

Atenció a la realitat que planteja el màxim responsable dels egarencs perquè “són molts partits, tenim una plantilla curta amb jugadors que no són nostres, però estem utilitzant per necessitat d’aquest muntatge”. Això obliga a “haver de fer uns canvis i en la programació que tenim és arribar al pròxim dia 4 al 100%”. Caldrà fer canvis perquè ens hem de repartir minuts i prevenir lesions o problemes”.

En resum: “No m’agraden les excuses i avui ens han sabut guanyar un equip amb 0-2 a favor i ha estat un problema nostre”. Ni tan sols jugar en herba natural consola: Si l’herba afecta? És un concepte que no dominem, no l’hem usat en tota aquesta pretemporada i pot haver condicionat, però no és una excusa. En la segona part ens va faltar contundència i intensitat”.