“Cal demostrar que sentim aquests colors sempre”

És un dels grans referents del Reus FC Reddis i el seu retorn a casa ha de servir perquè l’equip torni a viure èxits passats. Sergi Moreno personifica la il·lusió d’un històric

Sergi Moreno torna a sonreir als seus 30 anys com roig i negre // FOTO: Reddis FC Reus
Sergi Moreno torna a sonreir als seus 30 anys com roig i negre // FOTO: Reddis FC Reus

@ManuelSeguraM

Sergi Moreno multiplica el seu dia a dia a força d’estudiar, treballar, entrenar amb el Reus FC Reddis i preparar a xavals en el món del futbol. Ara ho pot fer tot molt prop de casa i això és un luxe després de molts quilòmetres a la seva esquena. Als seus 30 anys va anotar el primer gol d’una temporada que desitgen coronar amb ascens.

Aquest operador d’una planta química i tècnic especialista de davanters en Tecnofutbol, al costat d‘Albert Viñas, ha signat amb un Reus FC Reddis ambiciós i vol tornar a triomfar.

LA IL·LUSIÓ DE SERGI MORENO

El Reus FC Reddis ha executat un projecte molt maco i crec que, menys un jugador, la resta hem sortit del futbol base. Identificar-te amb aquest club és molt important.

Va estar molt prop de no signar

Vaig estar a punt de formar a Valls, però quan em va dir el Reus no m’ho vaig pensar dues vegades

Qui marcarà més gols Sardà o vostè?

No m’importa qui sigui mentre que sigui perquè guanyi l’equip; com si els hi haig de donar tots a Sardà

“IDENTIFICAR-TE AMB AQUEST CLUB ÉS MOLT IMPORTANT”

El primer gol ja se sap qui el va marcar enfront del filial del Prat per a començar temporada.

Sí, ho vaig marcar jo.

Els socis, que tan malament ho han passat aquests últims temps, es lliuren a l'entitat i al seu equip // FOTO. Reus FC Reddis
Els socis, que tan malament ho han passat aquests últims temps, es lliuren a l’entitat i al seu equip // FOTO. Reus FC Reddis

Ha tornat a il·lusionar-se amb el futbol?

Sincerament, sí, després de tot el que va passar a Sant Andreu i Horta.. aquí vaig perdre tota la il·lusió després d’una experiència molt dolenta, va ser el boom que em va rebaixar molt la il·lusió pel futbol. Al final, l’equip on vaig créixer, em va renovar la il·lusió i aquí estic

Ha de ser molt edificant que et truqui l’equip de la teva vida per a tornar.

Sí, va ser molt maco. Per a mi era molt important, a més, si començava a entrenar a les 19 h, pots arribar una estona abans i durant mitja hora parlar amb els companys i, després, anar a sopar amb el grup. L’any passat arribava a casa a les dotze de la nit mentre que ara puc fer una vida més tranquil·la.

“HE RECOBRAT LA IL·LUSIÓ PEL FUTBOL”

Vostè ha fet molts quilòmetres en això del futbol, eh...

Sí, aquí a Tarragona o jugues en el Nàstic o ja et pots preparar per a sortir. A veure si ara en un parell d’anys o tres el futbol de Tarragona s’espavila i anem cap amunt

Ara ja se’ls col·loca com a màxims favorits del grup

Però, al final, per nom o plantilla cap equip, ningú puja fàcilment. També hi ha altres grans equips com Santfeliuenc Santboià o Valls.. en aquestes categories qualsevol competeix i et pugui guanyar. Per equip i per noms hauríem d’haver guanyat 6-0 al Prat B i ho vam fer per la mínima. Ja no és com abans.

“PER NOM NINGÚ PUJA DE CATEGORIA

El seu entrenador Marc Carrasco també és dels del partit a partit?

Sí, partit a partit, i em resulta molt interessant perquè quan mires lluny perds el pròxim. Per a arribar al futur cal mirar el present, tot és molt incert.

Reddis FC Reus, un nou projecte amb velles il·lusions d'un històric

Reddis FC Reus, un nou projecte amb velles il·lusions d’un històric

L’afició està molt ‘cremada’?

Crec que la temporada passada i el projecte de l’actual amb la qual s’ha volgut cridar la seva atenció els ha donat molta il·lusió. Els’ RedBlacks’ ens donen suport encara que també entenc que puguin estar incòmodes pel passat viscut.

Quan mira aquest escut i aquesta samarreta i aquest colors, segur que s’obliga a tot.

Clar, hi ha molta gent jove que puja de baix i els veterans sempre comentem que ser aquí és formar un gran grup. I això ho hem aconseguit, per això els dic als joves que no s’imaginen la sort que tenen de jugar aquí on han crescut i poder jugar amb aquesta samarreta.

“ÉS IL·LUSIONANT JUGAR AMB AQUESTA SAMARRETA”

Ha de ser una il·lusió més si es pot mantenir

L’única manera com la gent se sentirà unida a aquest projecte és donar-lo tot i sentint aquests colors. Ens identifiquem amb aquests colors i cal demostrar que se senten sempre.

Doncs, endavant amb aquest timó!

Sí, quan estàs amb il·lusió i ets feliç jugant amb aquest colors, aquest timó no pesa i estic encantat.