Bruno Vinicius, nou reforç pel Sabadell

L’ex quadribarrat Bruno Vinicius és el 19è fitxatge del CE Sabadell per a la nova temporada 2015-2016. El tècnic Miguel Álvarez el coneix molt bé

Altre vegada amb Miguel Alvarez / FOTO: UE SANT ANDREU
Altre vegada amb Miguel Alvarez / FOTO: UE SANT ANDREU

Miguel Álvarez no tanca el mercat encara per al CE Sabadell de cara a la nova temporada que dóna inici aquest dissabte vinent a Elda. Tot i que ja feia dues setmanes que treballava sota la seva disciplina i el va fer debutar en un amistós a Palamós, el club ha disposat presentar oficialment aquest dimecres al brasiler Bruno Vinicius, procedent de la UE Sant Andreu on va coincidir amb l’entrenador de Jaén i amb el seu actual company Lucas Viale.

Vinicius, que no va poder explotar la seva gran condició futbolística en el Narcís Sala en la temporada on va aparèixer l’expresidenta Dinorah Santa Ana, disposarà d’una altra gran oportunitat en la Nova Creu Alta per buscar un buit en el futbol espanyol. ‘’En rebre la trucada del Sabadell vaig tenir clar que volia venir aquí”, va afirmar el davanter brasiler qui també va aprofitar per felicitar “als meus grans companys. Veig un equip molt preparat per aquesta temporada”.

El CE Sabadell ha signat, ara per ara, a Craviotto, Agus Fernández i Valentín (L’Hospitalet), Pastells (Europa), Batanero (Terrassa), Álex Cortell (Olímpic Xàtiva), Forniés i Osado (Lleida Esportiu), Marc de Val (Córdoba B), Pirulo i Marc Fernández (Espanyol B), Alcañiz (Compostela), Sergi Tienda, Estellés, Yeray, Pol Roigé i Ernest Forgas (Sabadell B), Lucas Viale i Bruno Vinicius (Sant Andreu)