Bernat Sansano, golàs inoblidable

Ha estat el seu primer gol aquesta temporada però ha valgut la pena esperar l’oportunitat del martorellenc Bernat Sansano. Des de més de 30 metres va connectar un precís cop de dreta a l’escaire rival

Sandano, Igualada, Tercera
Bernat Sandano, jugador de l’Igualada/FOTO: Marc Domingo/La Xarxa

Va ser la diana de l’honor per l’Igualada i se la va guanyar a pols ja que el golàs que va anotar en el minut 89 Bernat Sansano mereix un aplaudiment majúscul. Únic gol visitant en la seva visita a Ca N’Anglada, va rebre l’admiració de tot el món present al camp parroquià com a tancament a un partit que van vèncer els locals.

Observin el vídeo perquè val la pena: toc del seu company Calvo i xut amb la dreta després d’un segon toc que es cola per l’escaire esquerre de la meta defensada per Dani Lledó. Sens dubte, el millor gol d’aquesta vuitena jornada al grup V de Tercera.

Sansano (23 anys, Martorell), que es va iniciar al cadet i al juvenil del Cornellà, va passar pel juvenil del Sant Andreu i compleix la seva sisena temporada a un Igualada en el qual no està per marcar gols tot i que, quan ho fa, són espectaculars. Aquí està la mostra per al conjunt de Moha que no acaba d’enlairar aquesta temporada i queda com a cuer solitari amb un únic triomf en els vuit partits de competició.