Benvinguts al misteri del CE Europa

Trenta-cinc dies després de constar oficialment que 80 socis havien sol·licitat la possibilitat de presentar un Vot de Censura a la directiva del CE Europa, que presideix Víctor Martínez, només se sap que ningú obre la boca

Víctor Martínez va ser reelegit el desembre passat del 2020 // FOTO: Àngel Garreta-CE Europa

Víctor Martínez va ser reelegit el desembre passat del 2020 // FOTO: Àngel Garreta-CE Europa

@ManuelSeguraM

Poques coses ha explicat la junta directiva del CE Europa després de la seva reunió d’aquest dijous amb un possible Vot de Censura damunt de la taula. 35 dies després de confirmar, a través de la seva pàgina web, la notícia avançada per Futbolcatalunya, avui s’acabava el termini per a la confecció de la Mesa.

Una setmana després, el club també feia oficial que els tres socis impulsors ja podien retirar les paperetes. Això va acabar, 15 dies després (26/5) amb el lliurament d’aquestes paperetes per part dels tres impulsors Roger Marco, Ramon Armengol i Jordi Collell, tres exdirectius del club.

L’EUROPA ÉS UN MISTERI

80 socis sobre un cens de 379 van intentar que es validessin 57 (15% del cens) i no van tenir cap problema per a mostrar el seu desacord.

Aquest primer procés acabava aquest dijous amb la constitució de la Mesa del Vot, però ni impulsors ni directius han descobert el misteri. Només s’ha pogut saber que el club ja ha comunicat als seus inquiets socis que aquesta petició quedava desestimada. Raons?: una suposada absència d’un document amb la sol·licitud formal en la qual s’havia de motivar el perquè de la censura.

UN ESCRIT MOTIVAT

En resum: el club no admet la petició d’aquests socis, ja que només apareixen les paperetes, signades pels seus 80 demandants; encara que els promotors diuen que la van presentar, però sembla que no consta cap paper amb el segell del club que així ho demostri.

La directiva destaca que feia falta presentar un escrit motivat, perquè així ho exigeixen els seus estatuts, i que havia d’estar signat pels seus promotors adjuntant les paperetes.

I per a aquesta negativa es basa també en la resolució de la FCF d’ahir, en la qual es diu que no es pot posar en marxa la censura perquè es desconeix la identitat dels promotors. A més, perquè no es presenta el paper amb la sol·licitud formal de la moció.