Benvinguts a la “subhasta de mercat persa” de la RFEF de Rubiales

El títol pertany a Santi Ballesté, president del CE L’Hospitalet, en referir-se a la situació que la Federació Espanyola ha plantejat entorn de la vacant deixada pel Reus D. “Sr. Poderoso Caballero, Don Dinero (RFEF)” parla de 452.022 euros.

L’adéu del Reus Deportiu portarà, com s’esperava, conseqüències al futbol. Una vegada més, Poderoso Caballero, Don Dinero s’anteposa a tot i la Federació Espanyola de Luis Rubiales hereta vells costums i marca 452.022 euros per la compra d’aquesta plaça en el grup III de segona B.

Clar que, si no hi ha una primera oferta (Zamora i Linares); si no hi ha primera solució, n’hi haurà nou període per a oferents (48 hores més) i es demanarà 226.011 euros; si no hi ha opció, hi haurà tercera possibilitat a 113.005 euros i, si hi ha quarta fase, NI UN EURO!!! Si hi ha diversos candidats es tindran en compte els mèrits esportius per a determinar el que finalment l’ocuparà.

REACCIÓ A L’HOSPITALET

Per la seva banda, el president del CE L’Hospitalet, Santi Ballesté, sol·licita als clubs que “NO paguin res, i que l’esforç prevalgui sobre els diners”. En una carta dirigida al president de la RFEFLuis Rubiales, el mandatari riberenc apel·la a aquesta unitat entre clubs catalans i a “raons esportives” que sigui l’Hospi l’equip triat per a portar-se la plaça del Reus Sr.

Exigim a la RFEF que abandoni aquesta subhasta de mercat persa i que li doni la plaça a qui ho mereixi per mèrits esportius. Benvolgut president Luis Rubiales quedem a l’espera d’una decisió de justícia per part seva”, va afirmar Ballesté en roda de premsa.

En el mateix acte del club riberenc, Ballesté, que compleix tres anys de mandat, va convocar Assemblea ordinària de socis -45 van estar presents aquesta tarda- per al mes de setembre. Allà convocarà eleccions.

Per cert, la Federació Catalana va redactar una nota de suport en la qual es va mostrar “a favor que un club català ocupi la plaça del CF Reus Deportiu i d’un major control econòmic”. Feia falta? L’FCF, recorda en aquest escrit el passat federatiu que va portar a l’Eivissa (482.000 euros, 2018-19), al Peralada (133.000 euros, 2017-2018) i al Celta B (190.000 euros, 2012) a Segona B. Ballesté replica: “Amb aquesta actitud la RFEF es converteix en una casa d’apostes i la FCF no està a l’altura”