Benvinguts a la gran família de l’Escola de Futbol Marc Bartra

La Bundesliga serà aquesta propera temporada una de les competicions més seguides a Sant Jaume dels Domenys. Allà arriba Marc Bartra mentre que la seva família seguirà endavant amb l’Escola que porta el seu nom

@ManuelSeguraM
Una familia molt esportiva/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA
Una familia molt esportiva/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

Difícilment s’arriba a aconseguir el grau de compromís d’una família amb el món del futbol com és el cas que ens ocupa. Amb poc més d’un any de vida, però amb diversos Campus com a referent perquè els xavals de la zona ho necessiten, l‘Escola de Futbol Marc Bartra vola tan alt com ho fa el seu veritable protagonista. Exemple de serietat i professionalitat, Marc, un dels grans representants del futbol català i dels quals ha patit, com a pocs, per arribar a dalt, també mira cap avall.

Aquí és on es manté, com sempre ha passat en la seva vida, una família exemplar. El seu pare Josep, el seu germà bessó Eric, la seva mare Montse i el seu oncle Marc així com tants i tants amics es multipliquen per mantenir viva la il·lusió de 17 equips de futbol formatiu. I això ho agraeix tant el municipi de Sant Jaume com el de Banyeres del Penedès i alguns propers que també volen que els seus petits creixin al voltant d’una pilota de futbol.

“Aquí som tots una família en el més ampli sentit de la paraula. El nostre únic objectiu és la ‘canalla’. Ara tindrem també un parell d’equips femenins i això ens il·lusiona molt”, comenta Josep Bartra, pare de Marc i d’Eric, actual coordinador d’un campió com és el Sant Jaume dels Domenys. Per cert, el tècnic és l’oncle de Marc Bartra… sí, efectivament, Marc Bartra també per crear escola. Des d’aquesta banqueta ha ascendit a l’equip tarragoní fins a la Tercera Catalana.

Pare i germà d'en Marc Bartra / FOTO: FUTBOLCATALUNYA
Pare i germà d’en Marc Bartra / FOTO: FUTBOLCATALUNYA

“El referent”, afegeix el pare de la ‘criatura’, és “Marc, és clar i ell es preocupa molt de l’Escola i després hem de treballar tots perquè es faci una realitat”, conclou un veterà exfutbolista del futbol català que també va conèixer en primera persona de la realitat de l’esport del nostre país.