Bellcairenc i Vilanova de l’Aguda seran citats

El partit Bellcairenc-Vilanova de l’Aguda, suspès en el 87′ per suposats insults racistes al jugador visitant Moussa, tindrà tercer temps perquè la Federació Catalana citarà els dos clubs. Només dues persones van ser els culpables

Moussa, Bellcairenc, Vilanova de l'Aguda
A la imatge Moussa és animat pels seus companys / FOTO: Catalunya Ràdio

Aquest dimecres podria pronunciar-se el Comitè de Competició en el cas Bellcairenc-Vilanova de l’Aguda, (Tercera Catalana Grup XIV), partit suspès en el minut 87 per presumptes insults al jugador visitant Moussa i per la retirada de tot el seu equip del camp amb 3-0 en el marcador. És més, segur que l’FCF citarà a les tres parts (àrbitre inclòs -Sr. Carlo Pérez) perquè Antiviolència ofereixi més llum.

Segons l’acta, “El equip visitant es retira degut a que a la seva constancia sense jo haver sentit res la grada local es dirigía cap el seu jugador número 12 amb les seguents paraules: “Negro de mierda”.

La pilota estaba en joc en la zona de davant del banquillo visitant teninla controlada el lateral esquerra del equip local. A les banquetes estaven tots els jugadores sentats de els dos equipos.(Suspendido en el minuto 87)”.

D’altra banda, els protagonistes ja s’han pronunciat a través de twitter. Fins i tot l’entrenador del Vilanova de l’Aguda, Jacint Bernaus, va sol·licitar, a través de Catalunya Ràdio, la intervenció de la Catalana i això faran al carrer Sicília.