Baruc torna a Manlleu

El mitja punta torna a la que va ser casa seva en una jornada de Tercera Divisió amb el Figueres-Terrassa i Manlleu-Cornellà com a partits més destacats

baruc
Baruc ara vesteix la samarreta del Cornellà // FOTO: Bernat López

El diumenge futbolístic a Tercera Divisió ens deixa dos ‘partidassos’. En primer lloc, el Cornellà visita Manlleu en el partit que suposa el retorn de Baruc a la que ha estat casa seva en els darrers anys. ‘La Perla’ ja va marcar un golàs contra el Cerdanyola i el seu ex equip necessita una victòria després de sumar un punt en les dues primeres jornades. Cap n’ha aconseguit un Figueres que ha perdut contra Palamós i Rapitenca.

Els de Xavi Punsí reben a un altre gran de la categoria com el Terrassa a Vilatenim, on esperen refer-se d’aquest mal inici de lliga. Més enllà d’aquests dos duels l’interès d’aquesta tercera jornada és comprovar si Europa, Montañesa i Rapitenca aguanten el ritme. Els darrers juguen dissabte contra l’Ascó, mentre que els escapulats reben a un Gavà que segons Pedro Dólera “juguen com els àngels”.

La ‘Monta’, per la seva part, juga a Nou Barris contra el Castelldefels. Partit amb comptes pendents, ja que jugadors locals com Sascha o Amantini ja han fet públic que l’equip dels Canyars els hi deu diners. També és atractiu el Rubí-Palamós. Javi Revert i els seus posaran a prova la muralla dels de Martí Cifuentes, que ja fa 900 minuts que no rep un gol. Per últim quatre equips que no han tingut un bon inici de campionat poden sumar la primera victòria en el Pobla de Mafumet-Masnou i el Cerdanyola-Santboià.

CF Pobla de Mafumet 12:00 CD Masnou

UE Figueres 16:30 Terrassa FC

AEC Manlleu 17:00 UE Cornellà

Cerdanyola del Vallès FC 18:00 FC Santboià

UE Rubí 18:00 Palamós CF

CF Montañesa 18:00 UE Castelldefels

CE Europa 19:00 CF Gavà

Jordi Mestres
jmestres@futbolcatalunya.com