Barcelona-Espanyol, exemple d’esportivitat

És una imatge que val or. No hauria de ser notícia encara que aquest exemple d’esportivitat que mostren aquests protagonistes de Barcelona, Espanyol, Vila-real i Atlético, amb passat comú en la Damm, mereix un gran reconeixement

EDUARDO BERZOSA
Barcelona, Espanyol, Wesley, Iker, Alex, Félix, Adam
Wesley, Iker, Alex, Félix, Adam i Pau/FOTOS: Eduardo Berzosa

Wesley (FC Barcelona), Iker (Vila-real), Alex (Espanyol), Félix (Atleti), Adam (Barça) i Pau (Espanyol). Aquests són els sis protagonistes d’aquesta foto immortal i gloriosa per a un exemple de futbol formatiu com és la Damm. Tots van sortir de l’entitat cervesera com a campions de la Preferent infantil 2019-2020 i del Torneig Internacional Primavera de la mà del mestre Mario García.

Espanyol, Arnedo
RCD Espanyol, CAMPIONS a Arnedo 2019/FOTO: Eduqrdo Berzosa

I, ara, aquí els tenen. No perdin aquest moment perquè, quan vegin a algun en Primera divisió, podran dir que els coneixen des de molt petits.

Els sis han coincidit aquest passat cap de setmana en el Torneig internacional infantil (2006) de la ‘Ciutat del Calzado‘ a Arnedo en la seva 25a Edició. El títol de campió va ser per al RCD Espanyol d’Erik Llorca després de superar en els penals al FC Barcelona (4-3, últim gol de Pol Marcé) i és el seu quart trofeu, ja que també el van aconseguir en el 2010, 2014 i 2015. Segons van quedar els blaugrana de David Sánchez, amb trofeu també per a Adrián Simón Gil com a ‘millor jugador’, tercer va ser l’Inter de Milan i quart, el Cerezo Osaka japonès.