Barça-Espanyol (DHJ), al novembre i març

Sortejada la Divisió d’Honor Juvenil, el Grup III, que comptarà amb 9 equips catalans, donarà inici el proper 2/9. Aquí no hi ha hagut calendari asimètric i el clàssic Barça-Espanyol es disputarà al novembre i al març, respectivament

L’Espanyol de Moisés Hurtado sortirà per totes/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Nou equips catalans –costa no veure a la Damm a l’elit-, 4 balears i 3 aragonesos formen el Grup III de la Divisió d’Honor, una autèntica selecció dels millors juvenils d’Espanya encara que amb aquesta absència cervecera a la qual ens haurem d’anar habituant.

 Defensarà títol el FC Barcelona, lluitaran per plaça copera Zaragoza, Mallorca, Espanyol, Girona i Cornellà, entre altres, i trencaran foc nouvinguts com Europa, Reus D., Penya Arrabal de Mallorca i Stadium Casablanca de Saragossa.

“Sense calendari asimètric”

En la DHJ no hi haurà calendari asimètric per la qual cosa les jornades de la primera volta es repetiran amb els mateixos protagonistes en la segona amb el lògic canvi d’escenari. Cal destacar els clàssics derbis entre Barcelona i Espanyol amb l’anada en la Ciutat Esportiva Joan Gamper (Jornada 10a, 4-11-18 i volta, 3-3-19, en la Ciutat E. Dani Jarque), així com un final d’any actiu. (VEURE CALENDARI)

L’Espanyol jugarà a Saragossa (5a J) i rebrà al Mallorca (7a) mentre el Barça viatjarà a la Ciutat Esportiva del Saragossa el 28 d’octubre (9a J i volarà a Mallorca l’11 de novembre (11a J) per esperar als bermellons a Barcelona en la volta en la jornada 26a, a només quatre del final de Lliga.