Banyoles-Figueres, empat just, justíssim

Aquest és el resum del Banyoles-Figueres disputat aquest diumenge al Miquel Coromines en un derbi amb més expectació que realitat. Ara com ara, només queden dos partits pendents per a completar la Lliga

Derbi igualat entre Banyoles i Figueres i un punt per a cadascun dels equips // FOTO: Eloi Bordas-Banyoles

Derbi igualat entre Banyoles i Figueres i un punt per a cadascun dels equips // FOTO: Eloi Bordas-Banyoles

Banyoles i Figueres van acabar amb un empat just, justíssim. Això és el que es dedueix, si es té en
compte les diferents cròniques que arriben des del Pla de l’Estany en aquest derbi (9a jornada de Lliga), ajornat per coronavirus. Empat a zero entre dos equips que buscaven sumar punts perquè els locals arribaven amb només 3 (sumats davant la FE Grama) per 11 els visitants.

Al final, el Banyoles segueix sense guanyar a casa mentre el Figueres acumula el seu primer empat lluny de Vilatenim (VEURE Classificació)

Segons la pàgina web del club empordanès, la victòria va poder ser seva si Maureta o Marc Bech haguessin encertat enfront de la porteria defensada per Martí Bartrina a la primera pàrt; el mateix que podria haver ocorregut a la segona part per als banyolins si no hagués estat atent el porter local Andrés Díez.

https://twitter.com/UEFigueres/status/1345717590170202112?s=20

PARTITS AJORNATS

D’aquesta manera, els de Pitu Batlle, que no jugaven des d’un llunyà 13 de desembre, sumen 4 punts. Ara tocarà, també a casa, la UE Sants aquest pròxim diumenge i després recuperar el xoc pendent al Xevi Ramon de Vilassar de Mar (dimecres 13 de gener 9 hores).

Per part seva, els de Xavi Salamero, que no coneixen la derrota des del passat 8 de novembre, es queden a sis punts de la tercera plaça del subgrup. Clar que la prova d’aquest pròxim cap de setmana en el Narcís Sala és un autèntic examen.

En aquest subgrup queda pendent el partit entre Sants i Horta de la 10a jornada, ajornat, també dies enrere per coronavirus. En principi, està assenyalat per al dijous 14 de gener (20h)