Badalona, Sabadell i Ascó, triple KO a la Copa RFEF

Pitjor, impossible. Badalona, Ascó i Sabadell van caure en el partit de tornada dels setzens de final de Copa RFEF. Els dos primers ho van fer en la pròrroga mentre els arlequinats van ser eliminats pel valor doble dels gols en camp contrari

Badalona-At Balears: eliminatòria pels visitants/ FOTO: JAVI BORREGO

Pitjor no va poder resultar aquests partits de tornada de setzens de final de Copa RFEF pels tres equips catalans participants. Badalona i Sabadell sortien amb l’empat de l’anada mentre que l’Ascó arribava amb un marcador en contra de l’Estadi del Carmen. Al final, les capritxoses pròrrogues i el valor dels gols en camp contrary, que va afavorir l’Elx Il·licità, va eliminar als nostres tres representants.

Primer a Montigalà

La pròrroga va decidir el duel a Montigalà. El 0-0 de Son Malferit va deixar oberta l’eliminatòria i tant Manolo González com Christian Ziege van sortir decidits a passar l’eliminatòria. Després d’un primer temps en el qual es van repartir una gran ocasió per cada banda, es va arribar al descans.

Fran Grima ho va intentar, però el defensa Tim Vincken ho va evitar en la mateixa línia de gol mentre Manu va cabotejar una pilota perillosa davant l’atenta intervenció de Morales. El porter local seria vital en la segona meitat per evitar lo pitjor i arribar a una pròrroga en la qual Manu Balda va estavellar l’esfèric en el pal esquerre de Vicenç i Joan Grasa va disparar molt ajustat sobre la porteria rival.

Aquestes dues ocasions escapolades van quedar en res mentre que els balears van aprofitar una caiguda de Rodri a l’àrea del Badalona i Jaime Hernández no va perdonar en el minut 112.

FITXA TÈCNICA

CF Badalona, 0

Morales, Amantini, Fran Grima, Carroza, Rubén Canelada, Tendillo (Morgado, 74′), David Jiménez (Manu Balda, 66′), Ibon Gutiérrez, Joan Grasa, Eugeni (Toni Lao, 37′), Javi Rodríguez

Atlètic Balears, 1

Vicenç, Tim Vincken (Rubén Jurado, 70′), Carles Marc, Manu Farrando, Biel Guasp (Malik, 95′), Esteban, Jaime, Riad, Kristian, Juanjo, Rodri

Gol: 0-1 Jaime Hernández (p.). 112’

Árbitre: Bruno Montoro Ferrero. Grogues a Manolo González, Amantini, Canelad , Riad i Juanjo

Dura derrota arlequinada

El Centre d’Esports Sabadell, per la seva part, ha quedat eliminat pel valor doble dels gols en camp contrari (Polideportivo Isabel Fernández). El conjunt arlequinat s’ha avançat amb un penal comès sobre Cesc Clotet que ha transformat Forgas.

Elche Ilicitano-Sabadell: els de Miguel Alvarez, eliminats / FOTO: CE SABADELL

A les acaballes de la primera part, Cesc ha hagut de tallar una contra quan Iván Agudo es quedava sol davant Sergi Tienda. L’àrbitre ha considerat que l’acció era mereixedora de penal i expulsió amb vermella directa, i el mateix jugador il·licità no ha fallat des dels onze metres.

A la represa, els de Miguel Álvarez han seguit dominant tot i jugar amb deu. Agus Medina, per partida doble, ha tingut la classificació a les seves botes tot i que l’Elx Il·licità també ha disposat d’oportunitats a la contra.

Al final, el filial il·licità ha fet bo el 2-2 aconseguit a la Nova Creu Alta per accedir als 1/8 de final de la Copa RFEF. (FONT: CE SABADELL)

Elche Ilicitano: Juanma, Primi, Kaná, Fran, Ruben, Jorge (Javi Llor, 62′), Paul, Iván Agudo, Nuha, Kilian (Palao, 85′) i Juanra (Rubio, 67′).

CE Sabadell: Sergi, Parera, Forniés, Alcañiz, Agustín, Agus, Sandro (Max, 63′), Batanero, Forgas (Álex Cortell, 63′), Adama (Adrián, 77′) i Cesc.

Gols: 0-1, Forgas (p) (17′); 1-1, Iván Agudo (p) (43′)

Àrbitre: Jorge Ródenas Martínez. Grogues a Primi, Jorge, Javi Llor i Paul/Forniés, Alcañiz i Adama. Expulsat Cesc amb vermella directa.

L’Ascó va lluitar fins al final

Els de Miguel Rubio ho tenien pitjor, ja que en el xoc d’anada van caure per la mínima. Les ganes dels asconencs no van ser suficients per donar la volta a una eliminatòria que va necessitar temps suplementari per decidir-se. I això que Josep Ramon Torres va portar la il·lusió a la graderia en marcar al minut 18 el gol que igualava l’encreuament.

Però aquí va quedar i es va haver d’esperar a una pròrroga que va solucionar el Sariñena en els minuts 97 i en el 112. Lucho va fer el segon i definitiu tant d’un emparellament en el qual l’Ascó va vendre cara la seva derrota.

Ascó, 1

Sergi Fuertes, Pau Ripoll, Argilaga, de Nova, Jose Ramon © (Socias 78′), Artur Gòdia, Gerard Roigé (Alexis 84′), Cristino (Massana 61), Bertomeu, Llopis i Munta

Sariñena, 2

Ribas, Crespo, Beltran, Larios , Rosa (Casas 117′), Asin, Badu (Ibra 78′), Matute, Cano, Lucho i Dailos

Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas.  Grogues a Cristino i Bertomeu/ Crespo i Matute.

Gols: 1-0, José Ramon (18’); 1-1, Asín (97’); 1-2, Lucho (112’)