Badalona i Lleida Esportiu segueixen sense ‘cap’

Ramon Mª Calderé i Angel Viadero tenen aquesta setmana tots els números per ser els tècnics de Badalona i Lleida Esportiu, respectivament, però encara no hi ha res definit

Ramon María Calderé pot torcar a casa // FOTO: MARTÍ ALBESA

Són les dues úniques banquetes d’equips catalans sense propietari. Badalona i Lleida Esportiu semblen no tenir excessiva pressa i mesuren els seus passos per a un encàrrec que es presenta complicat tant en un lloc com en un altre.

Els escapolats, en plena reconversió a Societat Anònima i pendents dels ‘capritxos’ de l’Ajuntament, tenen marcat en vermell a Ramon María Calderé. Entrenador de prestigi, amb caràcter i excel·lent coneixement de la categoria, sap que pot trobar-se una gran papereta en aquesta nova destinació el nivell de la qual ha quedat molt alt després del comandament de Manolo González.

El tècnic de Lugo de Folgoso de Courel, ara a l’Ebre, arriba de quatre temporades en el conjunt badaloní.

El Lleida Esportiu, a per Viadero

En diverses ocasions s’han reunit ja tant el president del club, Albert Esteve, com el vicepresident i director esportiu Jordi Esteve, amb l’entrenador càntabre Angel Viadero. Tot sembla indicar, segons informa Dani Badía (Catalunya Ràdio), que aquest proper dilluns es pot signar l’acord.

Viadero vol incorporar com a segon a José María Lara, el seu tècnic ajudant a Burgos i Santander, i és l’únic aspecte que sembla separar-li del club ilerdenc. A més queda resoldre la incògnita entorn de Gerard Albadalejo, fins ara màxim responsable de la banqueta de la Terra Ferma.

Badalona i Lleida són els dos únics equips catalans sense tècnic, ja que Barcelona B, Cornellà, Espanyol B, Olot, Peralada-Girona i Sabadell ja s’han decidit. VEURE MERCAT