Badalona i Can Torelló obren el curs de l’elit juvenil

Badalona-Pl. Calvià i EF Gavà i RCD Espanyol inicien la temporada 2023-2024 en la Divisió d’Honor juvenil amb la defensa de títol per a FCB Barcelona

L'equip blaugrana, dirigit per Oscar López, defensarà el títol de campió juvenil // FOTO. FC Barcelona

L’equip blaugrana, dirigit per Oscar López, defensarà el títol de campió juvenil // FOTO. FC Barcelona

Aquest pròxim dissabte comença una nova temporada per a la Divisió d’Honor juvenil amb defensa de títol per al FC Barcelona d’Òscar López. Nou curs 2023- 2024 amb un total de 9 equips catalans, 4 mallorquins i 3 aragonesos.

Cal destacar la presència dels dos nous nouvinguts com són l’EF Gavà de José Manuel Serrano i el Mercantil de Carlos López Giménez.

UNA LLIGA JUVENIL ESTEL·LAR

Sens dubte són els millors equips de l’elit juvenil amb un pols interessant entre els habituals Barcelona, Espanyol, Saragossa, Mallorca i Damm i guerrers com Girona, Cornellà, Badalona i Sabadell.

La competició comença aquest dissabte 2 amb els partits Badalona (Genís Sampietro)-Platjas de Calvià (17 h). i el duel EF Gavà-RCD Espanyol (Javi Chica, Can Torelló, 17,30 h.)

El CF Damm de Sergio García sempre és una opció a considerar // FOTO: Eduardo Berzosa
El CF Damm de Sergio García sempre és una opció a considerar // FOTO: Eduardo Berzosa

El final del curs arribarà el 4/5 maig 2024 i hi haurà dues interrupcions. Concretament, del 15 al 21 de novembre per l’Europeu de Geòrgia i del 18 al 26/3/24 per la Ronda Elit. La primera volta acabarà el 16/17-desembre 2023 mentre la segona començarà el 13/14 gener-2024 i, a més, hi haurà una jornada intersetmanal (27/28-març 2024).

COPA DE CAMPIONS I DEL REI

La resta de dates a considerar tindran com a protagonistes la Copa de Campions i la Copa del Rei amb els primers classificats dels 7 grups i el millor segon per a disputar la CC (23/26 març 2024). D’altra banda, la Copa del Rei tindrà lloc del 3 de gener al 10 març del 2024 i entraran els 4 primers dels 7 grups a més dels quatre millors cinquens.

Nou curs per al RCD Espanyol de Javi Chica i totes les il·lusions del món // FOTO: Eduardo Berzosa
Nou curs per al RCD Espanyol de Javi Chica i totes les il·lusions del món // FOTO: Eduardo Berzosa