Badalona Futur: dissabte 5 i dilluns 7

El debut del Badalona Futur a Vilassar (Copa Catalunya) i la inscripció oficial en la Segona Federació (dilluns 7) marquen a aquest equip pendent de tot

Ferran Costa, entrenador del Badalona Futur 2023- 2024 // FOTO: Albert Perea-BF
Ferran Costa, entrenador del Badalona Futur 2023- 2024 // FOTO: Albert Perea-BF

@ManuelSeguraM

Hores claus per al present i futur del Badalona Futur, una incògnita que té pendent al futbol català. Mentre aquest pròxim dilluns 7 s’ha de confirmar la inscripció en la Segona Federació, continuen signant jugadors (Aleix Roig), i s’estrenaran aquest dissabte (20 hores ) al Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

El grup, que ha gaudit de descans aquest dijous, tornarà als entrenaments a Les Grases de Sant Feliu aquest divendres, amb la mirada posada a Vilassar.

El tècnic Ferran Costa compta amb 6 cares noves mentre es mantenen 11 futbolistes del curs passat. A més, hi hauran diverses proves amb possibles adquisicions.

L’AJUNTAMENT NO ES PRONUNCIA

Mentrestant, als despatxos no hi ha moltes novetats a comptar perquè el seu màxim accionista, Toni Freixa, prefereix negociar i mantenir silenci. La veritat és que, ara com ara, l’Ajuntament de Badalona continua sense pronunciar-se sobre si el camp Municipal podria ser utilitzat per aquest Badalona Futur. Increïble a falta de només un mes per a començar la competició.

El que sí que se sap és que la RFEF reclama un deute pendent de 30.000€ per drets arbitrals. Aquest va ser un altre ‘regal’ de Miguel Ángel Sánchez abans de desmarcar-se el passat 14 de juliol en una roda de premsa per als amics i no la premsa.

El vallesà Sergio Cortés compleix la seva segona temporada en l'entitat // FOTO: Albert Perea-BF
El vallesà Sergio Cortés compleix la seva segona temporada en l’entitat // FOTO: Albert Perea-BF

SERGIO CORTÉS I LA COPA CATALUNYA

En l’àmbit esportiu, després de la doble sessió de treball del dimecres i el descans d’aquest dijous, aquest divendres toca prèvia de Copa Catalunya.

“Portem set sessions d’entrenaments i de moment les sensacions són molt positives. Durant aquests dies ens estem coneixent equip i el nou staff i crec que anem pel bon camí”, afirma el vallesà Sergio Cortés davant el seu segon curs com badaloní. Recordem que va arribar el mes de gener passat procedent de l‘UCAM Murcia.

Cortès destaca que “arribem al partit de dissabte de CopaCat com a subcampions. La temporada passada vam fer un bon torneig i aquesta valen repetir-ho”. En resum: “Sortirem a competir i a intentar guanyar, ja que tenim molta il·lusió per aquesta competició”