Baby té corda per a estona

El nou fitxatge de la Gramenet Gabriel Santiago Fernández ‘Baby’ arriba a Santa Coloma amb ganes de tornar a retrobar-se amb el gol. Als seus 32 anys li queda corda per a estona

EDUARDO BERZOSA
Baby torna a Santa Coloma/ FOTO: GENTILESA MANEL EXPÓSITO

Ha sabut guanyar-se un lloc en el futbol català. Sense haver acaparat els millors titulars en els mitjans de comunicació, Baby si que ha sabut guanyar-se la simpatia i l’amistat a força de gols i de bon fer. Amb 26 equips a l’esquena i 32 anys ben portats, aquest adrianenc torna a Santa Coloma amb les piles posades.

Va començar destacant molt aviat. De fet, de petit ja es va guanyar l’atenció de tots quan es va estrenar en el San Roque de Badalona i Sant Gabriel per passar vuit temporades consecutives en el futbol base del FC Barcelona. A partir d’aquí, Damm, FE Figueres….. un HISTORIAL impressionant)…i sempre lligat al gol.

De fet, atenció a aquests números que hem pogut rescatar, doncs parlar amb Baby i repassar la seva vida esportiva és tot un jeroglífic. ‘Pitxitxi’ en l‘Almeria B, temporades 2008-2011 (Segona B) amb 30 i 33 gols, internacional sub-17, màxim realitzador de la Gramenet 2017-2018, ascens inclòs, amb 35 gols en 25 partits, són alguns detalls d’un futbolista imprevisible, un crack dins i fora del camp. El pitjor… les lesions com el trencament de tíbia que el va mantenir un any en el dic sec (2011-2012), però fins això va superar.

Baby és un ‘rodamón’, capaç del possible i del gairebé impossible. Passar per quatre o cinc equips en una única temporada és una cosa que està a l’abast de molt pocs. Aquest dissabte (17 hores) debutarà enfront del Can Parellada amb la Grama.