Baby i Claudio Festa es retroben a Sant Joan Despí

Els dos ex de la Tercera Divisió ja van coincidir a Mollet i ara ho faran a Segona Catalana. Baby abandona el Granollers, líder del grup 1 de Primera Catalana, per a reflotar un Sant Joan Despí a tocar del descens

Baby va ser capità del Mollet, on va coincidir amb Claudio Festa // FOTO: ceeuropa.cat
Baby va ser capità del Mollet, on va coincidir amb Claudio Festa // FOTO: ceeuropa.cat

El món és un mocador diu el tòpic i el mateix passa al #futbolcat. Encara més, quan ets un rodamón com Gabriel Santiago. El davanter ha passat per Rubí, Mollet i Granollers en menys de tres anys i ara aterra al Sant Joan Despí. Un pas enrere? Això sembla si tenim en compte que el canvi suposa deixar el líder de Primera Catalana per a fitxar per un equip que lluita per la permanència a Segona Catalana. Claudio Festa, tècnic del Sant Joan i que ja va tenir a les ordres a Baby al Mollet, segurament hi ha tingut molt a veure.

Si no, no s’explica. Baby fins avui ha jugat 7 partits amb el Granollers, en els quals va marcar 2 gols. No era titular indiscutible, cert, però sí que va tenir oportunitats en el líder destacat del grup 1. Abans, en temporades anteriors, ja havia triomfat a un Mollet del qual en va arribar a ser el capità.

I al Germans Gonzalvo, precisament, va coincidir en la seva primera temporada amb Claudio Festa. Amb l’argentí va funcionar, mentre que amb Albert Cámara no va acabar d’entendre’s. Coses del futbol. O no. En qualsevol cas, Baby va fer un pas enrere de Tercera Divisió – degut als impagaments del Rubí 12/13 – i ara el fa de Primera a Segona Catalana.

L’ex de l’Almería B o el Figueres ja va a entrenar ahir amb el seu nou equip. El Sant Joan Despí, tretzè classificat del grup 2 de Segona Catalana i que només ha guanyat un partit dels últims cinc, el necessitava. Els 9 gols marcats en 10 partits evidencien que a l’equip de Claudio Festa li feia falta un davanter de garanties.

El club li va donar la roba d’entrenament ahir a Baby i tot sembla a punt per a debutar al Municipal Casc Antic, situat a pocs metres de la Ciutat Esportiva d’un Barça en el que Gabriel Santiago va apuntar molt alt quan hi jugava al seu futbol base.