Baby, el retorn d’un crack especial

El seu nom sempre ha anat lligat al gol i, a la seva manera, Baby  ha tocat el cim. Ara, als seus 34 anys, torna a Sta Coloma on li esperen amb urgència de salvació. Messi li coneix

Baby, Gramenet
Un ’10’ estel·lar per a la Grama/FOTO: Andrés

24 equips en 17 anys. Aquest ha estat el recorregut de Gabriel Santiago Fernández ‘Baby‘, un davanter golejador a qui Messi va poder compartir en el juvenil del FC Barcelona en la temporada 2003-2004. Des d’aquesta data, aquest ‘rodamón’ ha marcat sempre les diferències per on ha anat i ara torna a aterrar en una Gramenet desesperada.

“Tornar és un plaer, ja que retorn a l’equip on sempre m’he sentit millor”, declara a Futbolcatalunya mentre les xarxes socials multipliquen els seus missatges de suport per a un futbolista que ho ha tingut tot per a triomfar i que, a la seva manera, l’ha aconseguit. Serà la seva segona etapa a la Gramenet on ja va jugar durant les temporades 2017-2019 amb un total de 52 gols en el seu caseller.

Ara, arriba per a posar-se a les ordres de Raul Hurtado “el meu últim any i retirar-me. No hi ha millor manera per a acabar el meu recorregut que en una Grama que sempre va mirar per mi i on millor me l’he passat. Segur que ho donaré tot”