El Girona B, llançat de la mà d’Axel Vizuete

Un any i un mes imbatut és una marca molt destacable encara que set mesos hagin estat aturats per la COVID-19. Aquest Girona B, que va arrasar a Figueres, combina, de la mà del seu tècnic Axel Vizuete, joventut, classe i molt futbol

Alex Pachón va anotar el segon gol del Girona B en la seva estrena de Vilatenim // FOTO: UE Figueres

Des d’un llunyà 22 de setembre del passat 2019, el Girona B d’Axel Vizuete es manté imbatut i aquest diumenge va donar inici la nova temporada 2020-2021, ja a la Tercera, enfront del Figueres i va arrasar (0-3).

Immillorable targeta de presentació per al filial de Montilivi que va resoldre la seva posada en escena en tres minuts. Figueres i Girona B van mantenir el pols del derbi fins que Adrián Turmo (un dels 6 juvenils que han pujat) va resoldre en la seva primera aparició perquè només portava jugats nou minuts. Sortir i trobar el gol.

Després seria Prieto (72′) qui culminaria una falta executada per Ferri. Aquest 0-2 va deixar el xoc sentenciat encara que Pachón (84′) arrodoniria el 0-3 amb assistència del primer i inspirat golejador. Vilatenim va aplaudir el triomf visitant, ja que, encara que el resultat hauria d’haver registrat algun premi per als locals, la veritat és que els visitants van agradar i van deixar segell de rival poderós. El pròxim examen, a Riudarenes, enfront del Vilassar de Peque serà interessant

‘NÚMEROS INCONTESTABLES DEL GIRONA B’

Amb 14 altes, 11 baixes i 10 futbolistes que es mantenen a la plantilla, Axel Vizuete ha confeccionat un grup il·lusionant, amb l’objectiu d’ajudar al primer equip, però també amb la idea de mirar cap amunt. Amb 62 punts sumats el passat curs sobre 66, amb 46 gols anotats per només 2 rebuts (en la 2a i 3a jornada de la passada i interrompuda Lliga durant 22 partits), el Girona B van acumular 20 victòries per 2 empats.

L’entrenador de Sant Boi va sortir “molt satisfet de Vilatenim, un camp on es respira futbol i en un derbi interessant. Només hi havien quatre o cinc futbolistes que havien jugat en Tercera, així que és per a estar satisfets pel seu treball i la seva predisposició”