Atents als ‘gols’ dins i fora dels camps a la Lliga Nacional Juvenil

Encara que encara queden onze jornades per tancar la temporada en la Lliga Nacional juvenil, ningú pot endevinar el que la competició pot oferir dins o fora dels terrenys de joc) Les impugnacions es multipliquen i els comitès poden decidir tres punts claus per a un ascens o un descens. Quatre equips viatjaran a Preferent

La EF Mataró, pendent del Comité / FOTO: cemataro.totesport.cat

La setmana passada donàvem compte de la impugnació que el CE L’Hospitalet havia plantejat per presumpta no-alineació d’un jugador amb fitxa A de la EF Mataró en partit que els riberencs van perdre en el camp de la Feixa Llarga per 0-2. Pendents de la decisió del comitè -l’Hospi sumaria 25 punts mentre que als del Maresme se’ls rebaixaria a 26-, la realitat ha presentat un últim capítol a estudiar. El cap de setmana passat es van mesurar la Unificació Bellvitge i el Barcelona B.

L’empat a zero és un èxit per als locals, però els de la ‘Uni’ van detectar una possible alineació indeguda del blaugrana Oriol Rey a qui li van caure tres partits de sanció per agressió a un contrari de la Vila Olímpica. El jugador barcelonista no va actuar contra Gavà ni Reus, però va reaparèixer contra la Uni. Així ho havia decidit, segons informa a la pàgina web de la Federació Catalana, el Comitè d’Apel·lació de la Federació Espanyola, doncs li van rebaixar un partit. Qui es va assabentar d’aquesta decisió? El Barça. Solament el Barça, ja que els de Bellvitge van prendre bona nota diumenge passat i van apel·lar per aquesta presumpta alineació indeguda. Ningú havia comunicat públicament aquest perdó. La Uni seguirà lluitant en els despatxos pel que considera un dret vulnerat.

QUATRE DESCENSOS

Pendents de 33 punts per jugar-se (moltíssims), actualment les quatre últimes posicions són de la Blanca Subur (cuer), Vila Olímpica, Manlleu i Mollet (18 punts) encara que aquí també estan Gavà (14è, 19 punts) i L’Hospitalet (13è, 22 punts). Per això són tan importants els punts que es juguin tant dins com fora dels terrenys de joc)

En les properes tres setmanes es pot veure una mica més clar el futur de tots els implicats. L’Hospi espera el dissabte al Mollet, anirà al camp de la Vila Olímpica i repetirà a casa davant el Gavà. Els de Jaume Ferri, amb dos partits menys (Damm i Espanyol) es mesuren a l’Europa aquest cap de setmana, jugaran a Can Aranyo contra els riberencs i acabaran aquest cicle de tres partits en el Sagnier mentre que Mollet ha de bregar amb l’Hospi, enfront del Prat a casa i tancar a Cornellà.

I atenció a la Blanca Subur amb la moral crescuda després del seu últim triomf davant el Cornellà. Josep Pascual donarà molta guerra abans d’acabar la temporada. Els primers a mesurar-se a la Blanca són Manlleu i després arribaran Girona i Unificació Bellvitge.