Atenció FCF! El CE Llançà, a l’abisme

La junta provisional del club llançanenc no continuarà gestionant el club i es necessita la implicació d’algú per evitar la desaparició d’una entitat esportiva centenària

El Llançà, ara per ara, té vuit equips des de benjamins fins al primer equip // FOTO: CE Llançà
El Llançà, ara per ara, té vuit equips des de benjamins fins al primer equip // FOTO: CE Llançà

@JordiGrifol

El centenari Club Esportiu Llançà es troba en una situació delicada. Tres anys després que un grup de pares i mares agafés el control del club com a junta gestora provisional, ara es necessita un relleu per evitar la desaparició de l’entitat.

“El nostre temps al capdavant s’ha esgotat”, expliquen a través d’un comunicat a les xarxes socials. Amb la pandèmia pel mig i una situació econòmica força delicada, la junta provisional havia celebrat dues assemblees i unes eleccions sense èxit. Des del comunicat demanen “gent que es pugui implicar en el projecte a fons”.

LLANÇÀ, EN PERILL DE DESAPARICIÓ

El Llançà necessita una nova junta perquè el club pugui tirar endavant. “Demanem obertament implicació, tant de les mares i pares dels jugadors com els socis perquè el club pugui continuar i no es vegi immers en un procés de desaparició, al qual entenem que ningú vol arribar”, exposen.

El principal escull és que, de moment, no s’ha trobat ningú que es vulgui implicar en el projecte, encara que han intentat buscar-lo “per tots els mitjans”. A final de temporada, la junta provisional entregarà les claus de les instal·lacions a l’ajuntament de Llançà i tota la documentació del club, deixant definitivament la gestió del club.

El municipi gironí de Llançà, de poc menys de 5.000 habitants, es pot quedar sense equip de futbol si ningú agafa el relleu i es decideix per gestionar el club. Comptant el primer equip, són 8 els equips que ara mateix té l’entitat, des de benjamins fins a juvenils passant pel sènior.

UNA TEMPORADA COMPLICADA

Aquesta ha sigut una temporada molt difícil pel primer equip blanc-i-vermell. Els llançanencs han certificat el descens a Tercera Catalana després d’haver sumat 10 punts dels 66 possibles, amb només dues victòries i quatre empats. Ara, però, el futur de l’entitat està a l’aire, i necessita ajuda.

https://twitter.com/CELlanca/status/1524075065670868993?s=20&t=O2AVBbfwzvpD-qvQ7c-ykQ