Atenció a aquest ‘xaval’ del Manlleu!

Té només 32 anys. Manel Sala de la Torre torna llançat aquesta temporada 2016-2017. De fet, el davanter del Manlleu ha començat la seva cinquena temporada en l’equip d’Osona fent el que sap: marcar grans gols com el d’aquest diumenge davant el Barcelona B

Manel Sala, gols i més gols
Manel Sala, gols i més gols

Es nota que manté la il·lusió d’un debutant. Només tornar a veure-li en el camp és una delícia. Manel Sala, el 10 del Manlleu, torna a fer honor a aquesta samarreta i ha tornat a lluir-se per a alegria del seu equip davant el Barcelona B. El conjunt local de Miquel Muñoz ha caigut enfront del filial blaugrana encara que el golàs que ha anotat Manel Sala ho haurien d’exhibir a les escoles

Una pilota per alt que Fali no va aconseguir treure de la seva àrea li va anar d’allò més bé al Mag davant la indefinició entre el jugador blaugrana i el seu porter Sergi Puig. Va saber protegir-se davant la sortida del jove porter rival, va col·locar el ‘empeine’ de la seva cama dreta amb una definició magistral i va col·locar la pilota dins de l’àrea d’un Barcelona B que només podia aplaudir l’acció del davanter. Era l’1-1 (minut 29) i, encara que el seu equip no va guanyar, aquest gol val un aplaudiment majúscul per a un clàssic del nostre futbol català.

GOLS I MÉS GOLS

Manel compleix la seva cinquena temporada en el Manlleu on segueix fent el que sap fer: marcar gols. Va arribar en la 2012-13 i va anotar 14 a la Lliga, va augmentar la següent a 21 (la seva millor marca), en 32 partits, es va quedar amb 17 a 4 de l’etern Santi Triguero en la 2014-15 i el curs passat ho va tancar amb 13, a 8 de Marc Mas (ExPeralada, ara Olot).

 

En l’actual 2016-2017 ja en suma 3… els 3 que porta el Manlleu en els partits de pretemporada que els osonencs han jugat enfront dels juvenils del Girona (passat dimecres) i aquest diumenge davant el Barcelona B. Tot un exemple a seguir i a aplaudir.