At. Lleida i Bescanó no perdonen ni una

At. Lleida i Bescanó són els dos únics equips de Primera Catalana que encara no han conegut la derrota en aquesta Lliga; els uns i els altres van per la primera plaça d’ascens com ho fa el Tona al Grup II

L'equip dirigit per Josep María Turull es mostra intractable al Grup III // FOTO: At. Lleida

L’equip dirigit per Josep María Turull es mostra intractable al Grup III // FOTO: At. Lleida

Tot són victòries o empats per a At Lleida (Grup III) i Bescanó (Grup I) i a la Primera Catalana. Ho han guanyat o empatat tot; d’una banda, els ilerdencs, que ‘van descansar’ per calendari en la segona jornada, acumulen 4 triomfs per 2 empats mentre que, per un altre, els gironins sumen 4 victòries per 3 empats. Igualats a l’apartat de gols a favor (14), la diferència és mínima (6) per als de la Terra Ferma (6, tres menys) per gols rebuts.

Números i números que presenten a aquests dos grans favorits per a un ascens directe com ho és un Tona (Grup II) que, encara que ja va conèixer la derrota (a Rubí, 5-2), només ha deixat escapar 1 punt més (Sant Boi, 1-1) de 18 en joc. Als de Ricard Farrés els arriba el veí Manlleu aquest pròxim dissabte. Ara com ara, no perdonen una.

AT. LLEIDA I BESCANÓ, INVICTES

Mentrestant, At Lleida i Bescanó marquen el terreny enfront dels seus rivals. Els de Josep María Turull van mostrar aquest passat cap de setmana enfront del Valls (3-2) que van de debò encara que els va costar suar el triomf. Marc Soldevila (4 gols) és el seu màxim realitzador seguit per Oriol Masbenat ‘Tuto’ amb 3; tant el de Vilanova de Bellpuig com el de Juneda van anotar enfront del Valls.

Brice és el Pichichi del Bescanó amb 7 gols
Brice és el Pichichi del Bescanó amb 7 gols

Per part seva, el Bescanó de Bruno Milanesio ve d’imposar-se al degà Palamós i això és molta feina. Impressionant el seu treball perquè, després de dos empats inicials a les dues primeres jornades, ha estat sumar i sumar gairebé de tres en tres; l’excepció va ser a Lloret amb un 3-3 final. En les quatre anteriors va haver-hi victòria davant Les Franqueses, Mataró i Montañesa. Aquesta pròxima jornada arriba la Unificació Llefià a casa seva.

El duel golejador que manté el saltenc Brice Keumanga (7, Grup 1) amb el trio format per Jan González (At Sant Just), Edgar Alvaro (Rubí) i Artur Monsó (Horta) és espectacular.