At Lleida, Borges Bl., Mollerussa, ‘triangle màgic’

At Lleida, Borges Bl., Mollerussa formen un ‘triangle màgic’ en el qual ja s’han mogut un total d’onze futbolistes. Veïns i rivals en només 50 Km

Josep María Turull (tècnic) i Xavi Batalla (president) són els dos màxims reponsables del club ilerdenc // FOTO: Atlètic Lleida
Josep María Turull (tècnic) i Xavi Batalla (president) són els dos màxims reponsables del club ilerdenc // FOTO: Atlètic Lleida

@ManuelSeguraM

Onze futbolistes s’han mogut, ara com ara, entre At Lleida, Borges Bl. i Mollerussa, un ‘triangle màgic’ que agrupa en 50 quilòmetres a tres grans opcions per a un desitjat ascens a la 3 aRFEF.

Després d’una pèssima temporada 2020-2021 en la qual la pandèmia va fer treure els pitjors colors de la Federació Catalana, hi ha ganes en aquesta categoria per a reivindicar-se com la gran primera categoria del futbol català. I en el Grup III el farà amb noms de categoria i molta història.

AT LLEIDA, BORGES BL., MOLLERUSSA, PODEROSOS

Per descomptat que cal comptar amb molts altres com Vilanova, Viladecans, Martorell, Tárrega, Valls o El Catllar, però la relació especial que hi ha entre els 4 equips ilerdencs mereix comentari a part.

Més particularment entre At Lleida, Borges Bl. i Mollerussa. Per descomptat que l’arribada de Josep María Turull i el seu equip de col·laboradors a la banqueta del club que presideix Xavi Batalla té molt a veure. L’aposta del conjunt que continua jugant al camp del Farrús del At Segre és absoluta i es vol oblidar, com més aviat millor, les penúries del curs passat.

Això ha fet que ‘Turu’ s’hagi emportat al seu projecte 7 jugadors importants per al seu grup. Joan Marc Balagué, Marc García Caño i Marc Alvarez van ser els primers a arribar de Mollerussa; li van seguir Ramonet Nicolau i Marc Enríquez (Borges Blanques) i Marc Soldevila ‘Soldi’ (Mollerussa) i aquest dilluns s’ha confirmat l’últim crack, Genís Morera ‘Niso’ del Pla d’Urgell. TOTAL: 7.

Ivan Cristino va deixar la Pobla Mafumet per a ser l'entrenador del Borges Blanques // FOTO: B.B.

Ivan Cristino va deixar la Pobla Mafumet per a ser l’entrenador del Borges Blanques // FOTO: B.B.

Per contra, només dos futbolistes (Ramonet Nicolau i Marc Enriquez) han fet el viatge contrari.

PURTI I FABREGAT, A MOLLERUSSA

La resposta del conjunt dirigit per Alexis Pintó ha estat la de contractar a Franky Purti i Jordi Fabregat del At Lleida. La història és un factor que sempre obliga i molt més a una entitat com la de Mollerussa que aquesta passada temporada es va quedar amb les ganes d’ascens davant l’Ascó.

D’altra banda, en aquest ‘triangle màgic’ també cal assenyalar al Borges Blanques d’Ivan Cristino. Els de Les Garrigues, que es van quedar molt prop de la 1a plaça han fitxat a Albert Juclà procedent del At Lleida.