At. Lleida-Alcarràs, superderbi al Segrià

Amb motiu del derbi At. Lleida-Alcarràs, la directiva que presideix Xavi Batalla ha realitzat un balanç d’una primera volta sensacional. Volen el ‘Ramon Farrús’ ple a vessar per a aquest dissabte (17 hores) i agrair el suport constant i ferm de la seva afició

Impressionant entrada en el Ramon Farrús de Lleida enfront del Vilanova. Es repetirà aquest dissabte // FOTO: At Lleida
Impressionant entrada en el Ramon Farrús de Lleida enfront del Vilanova. Es repetirà aquest dissabte // FOTO: At Lleida

At. Lleida i Alcarràs es troben aquest dissabte (1Cat3, 17 hores) al Ramón Farrús en un superderbi que emocionarà al Segrià. Són molts més que tres punts en joc i, encara que la diferència és notable a la classificació, ningú pot garantir res.

L’equip de Josep María Turull, que només ha cedit un empat dels 7 partits jugats a casa seva, s’enfronta al de Jordi López amb 4 punts sobre 21 disputats a domicili. Amb motiu d’aquest nou derbi ilerdenc, la directiva que presideix Xavi Batalla, ha decidit dirigir-se als seus socis incondicionals perquè sempre s’han mostrat decisius. Val la pena llegir els seus arguments.

AT. LLEIDA: NO HI HA RES GUANYAT

Dissabte tornem a jugar a casa en l’inici de la segona volta, de moment estem ben posicionats, però ha estat una primera volta molt competida, en la que tothom s’ha deixat punts en qualsevol lloc. És una categoría en la que cada equip pot guanyar (o perdre) un partit amb independència de quin lloc ocupi a la classificació

Dels 15 equips, ja n’hi ha 6 que han canviat de “mister”, ningú vol perdre comba i tothom collarà molt en el que és preveu una segona volta apassionant. El fet que hi hagi una jornada en la que toca descansar (i on no pots sumar) li afegeix un toc molt estrany i et pot arribar a condicionar segons quan et toqui.

https://twitter.com/atletic_lleida/status/1488940459896487936?s=20&t=0r77UergfPknN44On0olNg

Esportivament l’Atlètic Lleida te molt clar que tot és molt difícil i que costarà molt tirar endavant els partits, pel que el treball que es du a terme és molt intens i on no hi caben confiances de cap mena. Tant el cos tècnic com els jugadors son molt conscients d’això i és molt important no perdre-ho de vista en el que queda de lliga, i sobre tot si es considera que el partit més important és el que es juga aquell cap de setmana.

AT. LLEIDA-ALCARRÀS, SUPERDERBI

Aquest dissabte comencem davant l’Alcarràs, en el derbi del Segrià, un equip molt ben treballat i entrenat, que sap perfectament al que juga i que ja a la primera volta va empatar amb nosaltres. És un partit al que se li té molt de respecte i al que s’ha d’afegir que la propera jornada l’equip descansa, el que el converteix en un partit clau pel nostre equip.

PREUS ASSEQUIBLES

Pel que fa al suport del públic estem molt contents i agraïts, sense dubte el bon joc i resultats de l’equip, sobretot a casa, ha fet que al camp hi hagi un molt bon ambient de futbol. Una assistència de públic facilitada per la política del Club, que ha volgut donar moltes facilitats als aficionats i apropar-los el projecte de l’Atlètic Lleida.

S’ha posat  a disposició dels abonats uns preus molt assequibles (som l’equip que els té més barats de la categoria) i que de cara a la segona volta ho reforcem encara mes, on només per 30 € es poden fer abonats i gaudir de 7 partits al Ramon Farrús, que fa que cada partit surti al voltant de 4 € ( un 60% de descompte respecte al preu de les entrades) , amb uns preus absolutament populars.

Continuarem treballant a tots els nivells, sabem que tot costarà molt i l’objectiu és  estar a les darreres jornades ben situats i amb opcions de fer alguna cosa gran. El suport dels mitjans i aficionats és i serà molt important, i els hi demanem que ens facin un cop de mà, ja que ells també juguen i son la clau.   

JUNTA DIRECTIVA ATLÈTIC LLEIDA