Ascó i Europa recuperen el somriure

Després de més d’un mes sense poder guanyar, aquesta setmana tocava per l’Europa i Ascó que tiraven endavant els seus partits per aconseguir trencar amb una línia perillosa de resultats

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
L'equip d'Albert Poch torna a guanyar / FOTO: CE EUROPA (Àngel Garreta
L’equip d’Albert Poch torna a guanyar / FOTO: CE EUROPA (Àngel Garreta

L’Ascó sumava una victòria de prestigi al Narcís Sala en un partit que es va decidir pel gol d’Asier als primers instants del partit. L’Europa, que també necessitava una victòria per tranquil·litzar els ànims ho feia a casa, davant del Palamós (2-1). Tot i la victòria, haurien de capgirar el gol de penal dels visitants, obra de Medina. Seria Montoro i Bea (64′ i 88′) qui donarien finalment els 3 punts pels barcelonins.

L’AE Prat segueix líder de Tercera després de tirar endavant el seu partit davant del Júpiter que surt del descens amb aquesta derrota (1-0). El gol al primer minut de partit d’Andreu era suficient per decidir el vencedor del matx.

Qui també surt del play-off juntament amb el Júpiter és el Gavà, que queia a Manlleu (3-1). Tot i que Pla pel Gavà aconseguia situar l’empat a 1 al minut 20, Romero i Marimón deixaven sense opcions als blaugrana. A més, a la segona part es quedaven amb 10 per l’expulsió de Raillo.

El Sabadell B segueix en segona posició després de fer bo el seu partit davant del Vilafranca, que guanyava per 2-1. Un doblet de Clotet, un a cada part situava el 2-0 i Medina, quan faltaven 8 minuts pel final del partit posava l’emoció amb el 2-1 final. Els del Penedès baixen a la novena posició.

El Granollers també guanyava i es consolida a la tercera plaça de Tercera Divisió. Victòria per 2-0 davant del Morell. Amb el gol de Dídac, a les acaballes de la primera part, obligava als tarragonins a buscar l’empat a la segona part, i quan ho intentaven amb més efusivitat van encaixar el 2-0, que els fa trencar la bona dinàmica de les darreres setmanes.

La Montañesa, amb 26 punts, tanca la zona de play-off. Victòria, per la mínima, contra el Cerdanyola, un Cerdanyola, que amb 17 punts empata amb el primer equip que marca el descens (Morell). El gol de Serrano al 59′ donava els tres punts als de Nou Barris.

El Rubí guanya el seu segon partit com a local de manera consecutiva. Ho fa davant del Figueres, que no havia perdut en el darrer mes. Chabboura situava per davant als blanc-i-blaus, però Romo i Morell capgiraven el gol encaixat al primer minut de partit (2-1).

El Terrassa aconseguia a l’Olímpic la victòria més àmplia de la jornada a Tercera Divisió. Guanyava per 3-0 al Santfeliuenc, que segueix temptejant amb el descens. Al minut 10 Maldonado marcava l’1-0, però no seria fins al tram final del partit que s’acabaria sentenciant, amb dos gols més pels egarencs, que escalen a la setena posició.

Empat entre els dos darrers classificats, Peralada i Masnou, un resultat insuficient pels dos equips, que desaprofiten l’ocasió de situar-se a un punt de sortir del descens. Mayor avançava -de penal- al Masnou al minut 68, però Minic empatava 9 minuts més tard. És, a més l’únic empat de la jornada.